tiistai 31. tammikuuta 2017

VIHREÄMPI KANAPASTA


Vuoden (ja kuukauden) alussa tein lupauksen, että syön tänä vuonna enemmän kasviksia. Viime viikolla mun teki kuitenkin ihan hirveästi mieli kanaa, joten päädyin kompromissiin.  Valmistin kanapastaa, johon laitoin tavallista vähemmän kanaa ja sen kaveriksi valikoitui jääkapissa odottanut pinaatti sekä avokado. Tämä kombo oli yllättävän hyvä ja näytti hyvältä myös lautasella! En ollut kokeillut aiemmin avokadoa pastan seassa ja ainakin multa kyseinen yhdistelmä saa 10 pistettä. :--)


AVOKADO-PINAATTI-KANAPASTA ( 2 annosta)

250 g kananfileitä (mulla oli jo valmiiksi paistettuja!)
1/2 pkt baby-pinaattia
1 dl ruokakermaa
+ pippuria
+ suolaa
1 dl juustoraastetta
1 kypsä avokado

+ pastaa tai spagettia

TEE NÄIN: Laita pasta valmistumaan. Leikkaa kananfileet pienemmiksi paloiksi ja kypsennä paistinpannulla. (Vaihtoehtoisesti lämmitä pannulla valmiiksi paistetut fileet.) Lisää kypsän kanan sekaan ruokakerma, mausteet, pinaatti sekä juustoraaste. Kuumenna hetki. Poista avokadosta kivi ja kuutioi liha. Valuta pasta ja sekoita avokadon kanssa kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti.


// Lähteekö resepti kokeiluun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥