sunnuntai 22. tammikuuta 2017

UUTTA KOSMETIIKKAKAAPISSA


Huomenta! ♥︎

Tänä aamuna päätin hemmotella itseäni pitkällä suihkulla, hiusnaamiolla, koko kropan kuorinnalla sekä tietenkin ihanalta tuoksuvalla kosteusvoiteella. Pian ryhdyn lakkaamaan kynsiäni ja hieman myöhemmin voisin laittaa kasvoille kosteuttavan kasvonaamio ja syventyä uuteen kirjaan. :--) Kuulostaa aika mukavalta, eikös? Kokeilin vasta nyt lahjaksi saamani TBS:n lahjapakkauksen tuotteita – ja mun täytyy sanoa, että olo on täydellisen rentoutunut ja koko asunto tuoksuu taivaalliselta! Tällaisia aamuja pitää ehdottomasti järjestää useammin.

(Tarkoitus ei ollut höpötellä tänne tämän hetken tuntemuksia, vaan halusin esitellä teille kyseiset TBS:n tuotteet sekä niiden lisäksi uusimman hankintani Lushin liikkeestä.)


 POPCORN-LIP SCRUB, LUSH

Tänä talvena pelkkä huulien rasvaaminen ei ole tuntunut riittävän vaan huulet rohtuvat nopeaan tahtiin ja kuoriutuvat lähes päivittäin. Helsingin pikavisiitillä ehdin piipahtaa Lushin myymälässä, josta kokeiluun lähti tämä karamellisen makuinen huulien kuorinta. Kuorinta on ihanan karkeaa ja kuorii erittäin tehokkaasti. Tuntuu, että huulirasva imeytyy paljon paremmin, kun sen levittää tämän jälkeen. Täytyykin katsoa, jos samanlaista tekisi ihan itse...


FROSTED BERRIES -LAHJAPAKKAUS, THE BODY SHOP

Joululahjaksi saamastani The Body Shopin setistä löytyi Frosted Berries -sarjan Body Butter, Body Scrub, Body Lotion ja Shower Gel. Näiden tuoksu on ihanan makea ja marjainen – olematta kumminkaan liian voimakas tai imelä. Pidän todella paljon TBS:n vartalokuorinnoista ja heidän suihkugeelit sekä vartalovoit olen myös testannut ja tykännyt. Nämä lahjasetin tuotteet ovat normaalia pienemmät tietenkin! mikä on mun mielestä kiva juttu. En jaksa käyttää kauaa aikaa samoja tuotteita (tarkoitan siis tällaisia hajustettuja) joten nämä tuskin unohtuvat kaappiin puolityhjinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥