maanantai 9. tammikuuta 2017

L'OCCITANEN JOULUKALENTERIN SUOSIKIT

Hei ja hyvää maanantaita! ♥︎

Tänään on aika lupaamani joulukalenterin suosikkien listaus -postauksen, jonka jälkeen lupaan unohtaa jouluun liittyvät postaukset ainakin 10 kk ajaksi. :--) Okei? Keneltäkään blogia jouluna lukeneelta meni tuskin ohi mun tämän vuoden joulukalenteri, jonka hankin marraskuussa L'occitanen verkkokaupasta. Olin erittäin tyytyväinen kyseiseen kalenteriin ja voisin kuvitella hankkivani kalenterin uudemman kerran joskus tulevaisuudessa. Tässä postauksessa kokosin yhteen suosikkituotteeni kalenterissa. Kaikkien luukkujen tuotteet löytyvät näistä postauksista: Luukut 1–6, 7–12, 13–18 & 19–24 .

// Jos sinulla on jotain kysyttävää kalenteriin liittyen, kommenttiboxi on auki normaaliin tapaan!


THÉ VERT & BIGARADE -SUIHKUGEELI 
JASMIN & BERGAMOTE -SUIHKUGEELI 

 Kalenterista löytyi useampikin suihkugeeli, joista nämä kaksi La Collection de Grasse -sarjaan kuuluvaa tuotetta pääsivät suosikkeihin miellyttävän tuoksun sekä vaahtoavuutensa perusteella. Pakkaukset miellyttivät myös silmää, ne ovat kauniin yksinkertaisia ja klassisia.

VERVEINE-KÄSIVOIDE 
VERVEINE-SAIPPUA 

Vahvan sitruksisen tuoksun omaava rautayrtti-sarja nousi myös mun lemppareiden joukkoon! Tykkään todella paljon kaikista sitruunan tuoksuisista pesu- ja tiskiaineista, joten sama tuoksu on tervetullut kylpyhuoneeseenkin. Raikas tuoksu piristää ja virkistää mielen sekä kehon. Sarjan suihkugeeli ansaitsee myös maininnan – se ehti jo loppua käytössä.


PIVOINE-KÄSIVOIDE 

Kuten aiemmin kerroin, oli tämä kyseinen käsivoide ensimmäinen kosketukseni L'occitanen kosmetiikkaan ja oli tavallaan nostalgista löytää voide myös tästä kalenterista. Tuoksu ihastuttaa yhä yhtä paljon ja rinnalle toiseksi suosikiksi pääsi viimeisinä päivinä luukusta löytynyt ruusun tuoksuinen yksilö, joka kulkee mukana penaalissa.

ULTRA RICH -KÄSIVOIDE 
ULTRA RICH -SUIHKUGEELI 
ULTRA RICH -VARTALOVOIDE  

Erittäin hyvin kosteuttava perusvoidemainen sarja, jota voisin ehdottomasti ostaa itselleni isommassa koossa! :--) Tuotteiden tuoksu on hyvin mieto ja verrattavissa aurinkorasvoihin ja apteekin voiteisiin. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt minua, sillä voiteet kosteuttivat ihon perusteellisesti. Vartalovoidetta tosin olisi pitänyt olla ainakin kaksinkertainen määrä, sillä koko purkki hupeni yhdessä rasvauksessa... 

2 kommenttia:

  1. Itselläni ei ole koskaan tällaista kalenteria ollut, mutta ensi vuodeksi voisin hyvin kuvitella ostavani samanlaisen, joten olisin vain kysynyt että paljonkohan tällä kalenterilla oli suunnilleen hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintaa kalenterilla oli ~45€ johon postituskulut päälle :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥