sunnuntai 1. tammikuuta 2017

JOULUKUUN SUOSIKIT ♥︎

Hei!
Joulu alkaa olla aika lailla taputeltu tältä erää ja blogin on aika siirtyä takaisin normaalin elämän pariin. Mikä olisikaan sopivampaa tähän alkuun kuin vuoden 2016 viimeinen Kuukauden suosikit -postaus? Joulukuussa suosikkeja löytyi karsittavaksi asti mutta tässä kahdeksan listaukseen tällä kertaa selvinnyttä juttua menneeltä kuukaudelta.

// Joulun arvonnan voittajaan on otettu yhteyttä! Paljon onnea! :--)


 KOLMEN KAVERIN PAAHDETTU PÄHKINÄ & KINUSKI -JÄÄTELÖ

Tässä erittäin herkullinen aloitus joulukuun suosikit -listalle – mun uusi lemppari kaupan kylmäaltaasta! ;--) Usein jäätelöt on mun mielestä joko tylsän makuisia tai sitten aivan liian makeita mutta tämä purkki tekee ilahduttavan poikkeuksen. Jäätelö on tavallista vaniljaa ja mukana on makean suolaista kinuskia sekä paahdettuja pähkinöitä, mikä on kerrassaan mahtava yhdistelmä! Tätä löytyy mun läheisen K-kauppan valikoimasta ja toivon, että se myös pysyy myynnissä...


L'OCCITANEN JOULUKALENTERI

L'occitanen joulukalenteri löytyi suosikit-listalta jo marraskuussa. Ei liene mikään yllätys, että se pitää mainita vielä uudestaan luukkujen avaamisen jälkeen. Kyseessä oli mun ensimmäinen kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri ja ainakin tämä jätti erittäin myönteisen vaikutelman. Tulossa on vielä yksi postaus kalenteriin liittyen, siinä esittelen mun suosikit kalenterin tuotteista. :--) Onko teillä muuten heittää jo ehdotuksia ensi vuoden joulukalenterista??

Kurkista kalenterin luukkuihin näistä linkeistä: 1–6, 7–12, 13–18 & 19–24


LIGHTBOX, HARJUN PAPERI

Sisustuksessa suosikiksi nousi tämä Lightbox, joka valaisee olohuonetta useimpina iltoina. Tämä tosiaan löytyi Jyväskylän joulumyyjäisistä ja samalla viikolla kotiin ilmestyi kaksi muutakin valaisinta. Kaikkia en voinut tälle suosikit-listalle laittaa mutta löydät toiset valaisimet tästä postauksesta.


BLACKHEAD ELIMINATING DAILY SCRUB, NEUTROGENA

Joulukuussa mun kasvojen ihon kunto romahti jostain oudosta syystä ja jouduin luopumaan mun tavallisista kasvojen puhdistustuotteista, koska niiden teho ei yksinkertaisesti riittänyt. Päädyin kokeilemaan tätä Neutrogenan päivittäin käytettävää kuorintaa, joka onneksi auttoi. Tämän tuoksu on melko mieto sarjan kasvoveteen verrattuna, mikä oli mukava yllätys. Katsotaan jääkö tämä koko aikaiseen käyttöön vai kaappiin samanlaisten "yllättävien" tilanteiden varalle.


JOULUTORTUT MANSIKKAMARMELAADILLA

Tänä vuonna innostuin kokeilemaan joulutortuissa mansikkamarmelaadia, mikä osoittautui herkulliseksi yhdistelmäksi. Paistan yleensä neljä torttua kerrallaan ja ne katoavat ennen jäähtymistä! :--D Taidan varastoida torttutaikinaa pakastimeen, jotta voin nauttia näistä vielä nyt joulun jälkeenkin...


KANELISET "JOULU"PULLAT

Toinen leivontaan ja jouluherkkuihin liittyvä suosikki on nämä kaneliset "joulu"pullat. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin tällaisia kierrepullia ja ne onnistuivat yllättävän hyvin. Pullien valmistaminen ei ollut yhtään vaikeampaa kuin korvapuustien ja nämä näyttävät mielestäni erittäin kauniille kahvipöydässä! Näitä tehdään ehdottomasti uudestaan.
Ohje täällä.


BEAUTIFUL BROKEN THINGS, SARA BARNARD  (saatu joululahjaksi)

Kummitätini kyseli minulta kirjatoiveita jouluksi ja kerroinkin niitä kaksin kappalein. Jouluaattona hieman jännitti, kumpi kirjoista paketista paljastuisi... :--) Sieltähän löytyi tämä omassa lahjatoiveiden kollaasissani näkynyt Beautiful Broken Things -teos, jota olen ehtinyt jo aloittaa lukemaan. Kirja vaikuttaa erittäin lupaavalta jo nyt ja lupaan kirjoittaa siitä teille kunnon arvostelun tänne blogin puolelle, kun saan sen luettua!


UUSI SHERLOCK, NETFLIX

Bonesin ja Blacklistin jaksojen loputtua etsin uutta sarjaa seurattavaksi ja törmäsin uuden Sherlockin jaksoihin. Olin kuullut sarjasta paljon hyvää, joten annoin sille mahdollisuuden. Taisin jäädä samalla koukkuun, sillä ensimmäisenä päivänä ahmin viisi jaksoa putkeen, kunnes oli pakko lähteä laittamaan jotain ruokaa! :--D 

// Pssst! Netflixin mukaan uusia Sherlock-jaksoja on luvassa jo huomenna! ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥