sunnuntai 8. tammikuuta 2017

DIY: KISSANLELU SUKASTA


Moikka!

Tämän päivän DIY-ohje oli ensin tarkoitus julkaista ennen joulua mutta kuvat joutuivat vahingossa väärään kansioon, josta löysin ne vasta eilen. Boo ja Vikke saivat jouluna pukilta lahjaksi tällaisen mustekalalelun, joka on nauttinut suurta suosiota aaton jälkeiset päivät. :--) Ohje on helppo ja kuten otsikosta selviää, on lelun tekoon käytetty vanhaa paritonta sukkaa – siis kaikki tarvikkeetkin löytynevät helposti jokaisen kotoa.


TARVITSET:

♥︎ pariton sukka
♥︎ sakset
♥︎ neula + ompelulankaa
♥︎ vanua
♥︎ oksa / keppi
♥︎ lankaa
♥︎ 2 nappia


1. Leikkaa sukasta pois kantapää + nilkkaosa sekä varvasosa. Käännä sukka sisäpuoli ulos ja ompele toinen avonainen pää kuvan osoittamalla tavalla.2. Käännä työ oikein päin ja täytä puolilleen vanulla. Ompele pitkillä pistoilla keskikohdan ympäri ilman solmua ja jätä aloituspäähän vähintään 5 cm lankaa. Kun saavut aloituspisteeseen ota kiinni langan päästä ja kiristä lanka. Solmi langan päät yhteen.

3. Leikkaa alaosa suikaleiksi, joista tulee mustekalan lonkerot. Ompele napit silmiksi. Leikkaa haluamasi pituinen lanka ja kiinnitä se kepin päähän. Ompele langan toinen pää kiinni mustekalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥