keskiviikko 4. tammikuuta 2017

ALKUTALVEN KIINNOSTAVAT

Hei ja hyvää keskiviikkoa!

Koulu ja tavallinen arki lähtevät rullaamaan taas vauhdilla eteenpäin ensi viikolla ja ainakin mä kaipaan (vain ihan himpun verran!) muutamaa lisäpäivää lomaan. :--D Onneksi talviloma häämöttää jo edessä päin... Jotta elämä ei menisi pelkäksi työksi ja raatamiseksi poimin teille taas parhaat vinkit, joilla elämään löytyy muutakin sisältöä! Pahoittelen jälleen kerran sitä, että osa näistä onnistuu vain Helsinkiin menemällä mutta mukana on tietty myös alkutalven elokuvien ensi-iltoja!


TAPAHTUMA: LUX HELSINKI (5. - 9.1.)

Erilaiset upeat valotaideteokset valtaavat Helsinigin keskustan huomenna, kun LUX HELSINKI -valofestivaali aukeaa! Itse tykkäsin tästä tapahtumasta paljon, kun vielä asustelin kaupungissa. :--) Tänä vuonna teokset sijoittuvat jälleen Senaatintorin alueelle. Suunnittele iltalenkin reitti valoteosten luokse ja ihastele (sekä kuvaa!) upeita valoja. On oikeastaan harmi, että festivaali kestää vain vajaan viikon, sillä en ehdi paikalle tätä ihastelemaan...


TANSSI: FIGURE A SEA (14. & 15.1.) HELSINKI

Helsingin kansallisteatteriin saapuu vieraileva nykytanssiteos, joka löytyi ainakin tämän tyypin joulun toivelistalta! Lopulta ostin lipun itse tuohon sunnuntain näytökseen. Kyseessä on ruotsalaisen Cullberg-baletin ja yhdysvaltalaisen tanssija Deborah Hayn teos Figure A Sea. Lisää tanssiteoksesta löydät kansallisteatterin sivuilta: FIGURE A SEA (click!)


KEIKKA: JUHA TAPIO – ITTEKSEEN (helmi-maaliskuu)

 Juha Tapio lähtee kiertueelle kitaransa kanssa helmikuun lopulla ja lähes kaikki keikat on jo loppuunmyyty. Jos sulla on vielä mahdollisuus saada lippua tai sellainen löytyy jo taskusta niin onnittelut! Keikat ei valitettavasti osuneet mulle sopiviin kaupunkeihin...


ELOKUVA: LA LA LAND Ensi-ilta 13.1.

Sitten alkutalvella ilmestyvien elokuvien pariin! Ensimmäisenä Emma Stonen ja Ryan Goslingin (♥︎!)  tähdittämä romanttinen komedia La La Land. Elokuva kertoo aloittelevasta näyttelijästä sekä jazz-muusikosta, jotka jahtaavaa unelmiaan Los Angelesissa.


ELOKUVA: JOHN WICK: CHAPTER 2  Ensi-ilta 10.2.

Netflix-leffojen suosikit -listalta löytynyt John Wick -elokuva saa jatko-osan, kun eläkkeelle jättäytynyt palkkamurhaaja joutuu palaamaan takaisin auttamaan entisiä liittolaisiaan selviämään vallankaappauksen yrityksestä. Luvassa on ainakin tuttuja maisemia (Rooma) ja paljon toimintaa.


ELOKUVA: BEAUTY AND THE BEAST   Ensi-ilta 17.3.

Disneyn kovasti odotettu uusinta Kaunotar ja hirviö -elokuvasta tuo valkokankaalle ihastuttavan Emma Watsonin Bellen rooliin. Tämä on varmasti yksi vuoden odotetuimmista elokuvista – jota ei kannata missään tapauksessa missata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥