perjantai 13. tammikuuta 2017

10 X SEURATTU INSTAGRAM-TILI

Moikka ja leppoista perjantaita! ♥︎ Tänään mulla ei ole ollenkaan koulua, joten ehdin hyvin hoitaa kaikki tärkeät asiat kuntoon. Tällaisia vapaapäiviä pitäisi olla useammin! Heräsin aamulla jo kahdeksan aikaan, jotta ehdin aloittaa hommat ajoissa. Tarkoituksena oli, että ehtisin kuvaamaan muutamat kuvat tänne blogiin valoisaan aikaan. Sain kuvattua kuvat äsken ja nyt tulin kirjoittamaan tämän päivän postauksen valmiiksi ennen kuin ryhdyn muokaamaan noita uusia kuvia.

Kuinka monelta teistä löytyy Instagram-tili? Varmaan aika monelta, luulen. Itse tykkään kyseisestä sovelluksesta todella paljon ja julkaisenkin siellä kuvia melko usein. (Löydät mut katri_i -käyttäjällä!) Saatan myös viettää useamman tunnin muiden julkaisemia kuvia ja tilejä tutkiessa. Välillä vastaan tulee niin kivoja tilejä, että niitä on ihan pakko jäädä seuraamaan. :--) Tänään ajattelinkin jakaa teille 10 kappaletta mun seuraamia Instagram-tilejä, joihin oon itse ihastunut täysin!

* Kuvat ovat peräisin henkilöiden omilta julkisilta käyttäjätileiltä.
* Pictures are from persons own public account.


Sara on yksi suosikkibloggaajistani ja hän kirjoittaa Tickle yor fancy -blogia. Mimmi on erittäin inspiroiva ja koko tili on täynnä upeita otoksia. Suosittelen tsekkaamaan myös tuon blogin, jos et ole aiemmin sinne eksynyt!

Maijun Mansikkka-Youtubekanavaa tulee katsottua monta kertaa viikossa. Maijun videot käsittelevät monia tärkeitä aiheita ja pääset seuraamaan hänen arkeaan mm. My Day -videoiden muodossa. Maijun Nakki-kissalla on muuten myös oma Instagram-tili: @nakki_cat


Laurenin matkailuaiheinen tili on varmasti monelle tuttu – eikä ihme, sillä nuorella naisella on jo 966K seuraajaa. Kuvat ovat upeita niin väreineen, sommitelmineen kuin aiheineen. Tätä tiliä katsoessa matkakuume kasvaa taatusti. Viimeisimpiä kohteita ovat olleet Bali ja Singapore.


Laurenin siskon hyvinvointiin ja ruokaan painottuva tili on myöskin seuraamisen arvoinen! Tili on pullollaan herkullisia, värikkäitä ja terveellisiä herkkuja, jotka saavat vatsan taatusti kurisemaan. Mahtavaa inspiraatiota niin smoothie bowlin koristeluun kuin muihin värikkäämpiin lounaisiin.


Suomalaisen Lindan tili henkii skandinaavista design-henkeä ja kuvat miellyttävät kovasti ainakin omaa silmääni. Kahvi ja sisustaminen ovat paljon näkyvillä hänen arkensa keskellä. Vaalea teema on kaunis ja rauhallinen.


Sisustuslinjaa jatkaa helsinkiläinen Salla, jonka kuvat voisivat olla peräisin sisustuslehdestä. Kauniit, vaalea sävyiset kuvat luovat yhdessä lumoavan kokonaisuuden, jota jaksaa selata pidempäänkin.


Juniper on ehkä maailman suloisin lemmikkikettu, jonka elämää pääset kurkistamaan tältä tililtä. Mukana pyörivät ainakin Moose-koira, pari sokerioravaa sekä kameleontti. Tilillä jaetaan paljon faktatietoa lemmikkeihin (erityisesti kettuihin) liittyvää tietoa, mm. käyttäytymisestä ja ruokavaliosta.


Toinen Instagramin suloisuus on Pokee-niminen siili, joka rakastaa vatsan rapsuttamista. Tämä tili saa varmasti jokaisen harkitsemaan oman siilin hankkimista!


Ruotsalaisen kuvittajan tililtä löytyy mm. uusimpia töitä, myynnissä olevia tuotteita kuin myös lyhyitä tutoriaaleja piirtämiseen. Monet printit ovat humoristisia ja saavat hymyilemään.


Viimeisenä omien seurattavien tilieni uusin tulokas – reallifelines-tili keskittyy tuomaan muiden käyttäjien kuvat aivan uudelle tasolle. Usein arkisista esineistä / asioista kuoritutuu toinen toistaan sympaattisempia hahmoja. :--) Kuvittajalla on ihan mahtava huumorin taju! Tämä tili on parasta katseltavaa kurjaan (maanantai)päivään.

2 kommenttia:

  1. saran instagram tili on kyllä älyttömän upea ja ainut näistä, mitä seuraan. pitääkin tutustua näihin muihin, hyvältä nimittäin näyttävät :-)

    VastaaPoista
  2. Kiva, jos löysit uusia seurattavia :--)

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥