perjantai 9. joulukuuta 2016

VIIKON POSITIIVINEN X 9

Moikka!
Kaikkien jouluisten teemapostausten joukkoon on hyvä sujauttaa välillä ihan arkinen postaus, tällä kertaa viikon positiivisten asioiden listauksen merkeissä. :--) Tässä siis yhdeksän juttua, jotka saivat hymyn mun huulille viime viikon aikana!


1) Ehkä maailman paras jäätelö – nimittäin tämä Kolmen Kaverin Paahdettu pähkinä & Kinuski -jäätelö! Voisin syödä koko purkin kerralla, mitä ei tapahdu usein. Tässä on kaikki kohdallaan: kermainen vaniljajäätelö, suolainen kinuski ja paahdetut pähkinät = taivas maan päällä.

2) Toimiva pesukone ja puhtaan pyykin tuoksu, joka valtaa koko asunnon – Sain viimein luettua läpi uuden pesukoneeni käyttöohjeet ja pestyä ensimmäiset koneelliset pyykkiä. :--) Veden ulostuloliitos vuotaa hieman, joten vielä pitäisi olla yhteydessä huoltomieheen...

3) Linnan juhlat – Yksi vuoden odotetuista ohjelmista! Mahdollisuus nähdä julkkiksia, upeita pukuja, kampauksia ja muuta kiinnostavaa. Ympärille lämmin viltti ja käteen mukillinen kuumaa glögiä niin on hyvä olla.


4) Eilen esittelemäni Lightbox – Kuten näkyy teksti ehti vaihtua jouluisemmaksi! :--D Muissakin uusissa valaisimissa on palanut valo ahkerasti täällä pimeyden keskellä.

5) Fazerin Sininen -levyt – Alkuviikosta äiti kävi hakemassa mulle K-Citymarketin tarjouksesta kolme levyä Fazerin Sinistä (=5€) ja nyt ne odottavat keittiön laatikossa pahan päivän varalla.

6) Diivat-teatterinäytös – Tämä oli oikeastaan jo viime viikon perjantaina mutta mainittakoon silti. Käytiin pitkästä aikaa Jyväskylän Kaupunginteatterissa ja ohjelmistosta valittiin Diivat-musikaali. Esitys oli todella hyvä ja nauroimme monta kertaa.


7) Kuuma kaakao – Parasta, kun mukiin laittaa tuollaisen piparmintun makuisen karkkikepin!

8) Talvinen sää – Tällä viikolla on ollut upeat ilmat, aurinko on paistanut kirkkaana ja ulkona on ollut mukava pakkanen. Luntakin on ihan kivasti. ;--) Saataisiinko pitää samat kelit vähintään jouluun asti?

9) Uudet musiikkisuosikit – Listalta löytyy tällä hetkellä mm. Alan Walkerin Alone, Brädin Saturnus, Cheekin & Elastisen Sinuhe sekä Sound of Legendin Blue (Da Ba Dee) ♥︎

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥