torstai 8. joulukuuta 2016

UUSI VALAISIN X 3

Viime viikon aikana mun kodin sisustus kasvoi jopa kolmen valaisimen voimalla – voitteko uskoa, ettei kyseessä ollut edes suunniteltu täsmäisku valaisinkaupoille?? :--D Kaksi näistä ostin itseasiassa samana päivänä ja kolmas odotti lahjapaketissa asunnollani... Aika hauska juttu, kun miettii näin jälkikäteen.


Tämä Little Lovely LIGHTBOX löytyi elokuun Home Inspo ATM-postauksesta ja viimeinkin sen sain hankittua! Olin katsellut valaisinta parista verkkokaupasta mutta kun se tuli sattumalta vastaan viime viikolla Paviljongissa järjestetyissä joulumyyjäisissä niin tilaisuus oli käytettävä. :--) Olkoon tämä aikainen joululahja minulta itselleni. Valaisin on kokoa A4 ja sen mukana tuli 85 kirjainta/merkkiä, joilla lamppuun saa haluamansa tekstin. Omaani koristaa tällä hetkellä tuo NO BAD DAYS ♥︎ -teksti, joka on mielestäni ihanan positiivinen muistutus jokaiseen päivään. Valaisin toimii joko kuudella AA-paristolla tai erikseen ostettavalla adapterilla (Itse valitsin adapterin!). Hintaa Lightboxilla oli noin 40.00€ ja adapterilla 8.50€.


Toinen valaisin oli yllätys äidiltä ja se löysi paikkansa yöpöydältäni. Tämän valo on aika hento eikä liian kirkas, joten se sopii täydellisesti iltavaloksi. Ihasteltiin tätä söpöä GLOBUS-pöytävalaisinta Tuurissa mutta tuo pienin koko oli silloin myyty loppuun. Kuitenkin valaisimia oli tullut lisää seuraavana viikonloppuna, kun äiti oli ollut paikalla veljeni kanssa. :--) Valaisimen "kupu" on lasia, joten tämän ja kissojen kanssa täytyy olla varovainen. Tämän hintaa en tiedä/muista mutta veikkaan sen olevan jotain 20.00€ luokkaa?


Viimeinen hankinta oli tämä Jyskin &-KIRJAINVALAISIN, joka saa virtansa kahdesta AA-paristosta. Tämä on erittäin kätevä paikkoihin, joiden lähellä ei ole pistorasiaa – kuten oman asuntoni pitkä ikkunaseinä. Tuohon ikkunalaudalle on ollut vaikea keksiä mitään sisustustavaraa mutta koska tämä valaisin on täysin muovia niin se ei mene rikki, vaikka kissat sen sattuisivat vahingossa pudottamaan. Nämä ovat olleet selvästi suosittuja, sillä lamput olivat loppuneet Kouvolan ja Äänekosken myymälöistä! Onneksi Jyväskylästä löytyi vielä muutama ja minäkin sain omani. :--) Hintaa tällä koristevalaisimella on 9.99€.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat valaisimet :) Toi lightbox on kyllä mun lemppari!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Oon haaveillut tuosta niin kauan, etten oikein tahdo uskoa, että se on nyt mun :--D

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥