perjantai 16. joulukuuta 2016

TULOSTETTAVAT JOULUKORTIT

Edessä viimeinen viikonloppu ennen jouluaattoa ja varmaan aika moni tekee vielä viimeisiä lahjaostoksia, vai kuinka?

Kaikessa kiireessä saattaa käydä niin, että paketteihin tulevat kortit unohtuvat eikä aika riitä monimutkaisiin askarteluihinkaan. Jos näin kävi (tänäkin vuonna) niin ei mitään hätää - tässä nopea ratkaisu pulmaan! Tarvitset vain sakset, tulostimen, tietokoneen sekä paksua valokuvapaperia. Jos tätä ei löydy niin toki tavallinenkin kopiopaperi toimii korttipohjaan liimattuna. ;--)


Oon ihastellut Pinterestissä erilaisia käsin tekstattuja kortteja, joista löytyy tuttujen joululaulujen sanoja mutta koska aika ja kärsivällisyys eivät tällä kertaa riittäneet samaan, niin otin käyttöön PicMonkeyn kuvanmuokkausohjelman hauskat fontit. Mielestäni nämä mustavalkoiset kortit näyttävät oikein kivoilta ja ne olivat ihanan helppoja tehdä. Päätinkin siis jakaa tekemäni korttipohjat myös teidän käyttöön!

TEE NÄIN:

Tulosta haluamasi kortti paksulle valokuva-arkille 13 x 18 (2) muotoilulla. Kun valitset tulostettavien kuvien määräksi kaksi saat samalle A-4 arkille kaksi pientä korttia.
Taita kortti kahtia ja leikkaa.
 1) SILENT NIGHT
 2) OH, HOLY NIGHT
 3) A MERRY LITTLE CHRISTMAS
4) BABY IT'S COLD OUTSIDE

// Mikä näistä on sun suosikki ja tulevatko kortit käyttöön? :--)

3 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköisiä kortteja! Harmi vain kun itselläni ei tällä hetkellä ole tulostinta käytössä koska muuten olisin kyllä napannut idean! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :--) Harmi kuulla, eikö lähellä olisi esim. kirjastoa tai muuta paikkaa, jossa tulostaminen onnistuisi?

   Poista
 2. Ihan totta muuten, hyvä idea! :)

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥