keskiviikko 14. joulukuuta 2016

JOULUTORTUT MANSIKKAMARMELAADILLA

Tämän keskiviikon resepti ei oikeastaan täytä reseptin tunnuspiirteitä, joten kutsutaan tätä sitten vaikka ruokavinkiksi? :--) Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä laittaa joulutorttuihin jotain muuta marmeladia kuin perinteistä luumua. Ja ei – mulla ei ole mitään luumuhilloa vastaan vaan halusin yksinkertaisesti kokeilla vaihteeksi jotain uutta. Valinta osui Saarioisen mansikan makuiseen paiston kestävään marmeladiin, joka toimi täydellisesti! Näistä joulutortuista tuli ihan älyttömän hyviä ja söinkin kaikki kuusi eilen... Hups!


JOULUTORTUT MANSIKKAMARMELADILLA (10 kappaletta)

1 pkt torttutaikinalevyjä (500g)
+ paiston kestävää mansikkamarmeladia

TEE NÄIN: Sulata torttutaikinalevyt ohjeen mukaisesti. Puolita levyt keskeltä, jotta saat kaksi samankokoista neliötä. Leikkaa viillot kulmista kohti keskikohtaa jättäen keskelle tilaa. Taita jokatoinen kulma keskelle ja paina tiukasti kiinni. Lusikoi marmeladia keskikohdan päälle. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.


Oletteko kokeilleet erilaisia marmeladeja joulutortuissa vai pysyttekö perinteisessä luumussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥