torstai 1. joulukuuta 2016

JOULUN KIINNOSTAVIMMAT

Heipä hei ja erittäin hyvää joulukuun ensimmäistä! ♥︎

Joulun alla tapahtuu paljon ja erilaiset tapahtumat ja menot täyttävät kalenterit. On erilaisia pikkujouluja, joulukonsertteja, teatteriesityksiä ja joululounaita. Vähemmästäkin määrästä menee pää sekaisin! :--D Päätinkin siis ottaa ohjat käsiini ja listata omat suositukseni joulun menoista – jotta te osaisitte poimia suuresta tarjonnasta parhaat päältä!

ELOKUVA: IHMEOTUKSET JA NIIDEN OLINPAIKAT

Ensimmäisenä on ihan pakko kehua tätä uusinta Harry Potterin taikamaailmaan sijoittuvaa elokuvaa! En millään malttanut odottaa elokuvan saapumista ja olinkin elokuvateatterissa heti keskiviikkona. Rakastin X 1000! Elokuva oli ihan älyttömän hyvä ja käyn varmasti katsomassa sen vielä uudemman kerran. Tämä pitää ehdottomasti nähdä, jos olet yhtään kiinnostunut aiheesta!

ELOKUVA: LIITTOUTUNEET

Joulu(kuu)n kiinnostavimpiin poimintoihin mahtuu myös kaksi muuta elokuvaa, joista toinen on tämä  Brad Pittin ja Marion Cotillardin tähdittämä Liittoutuneet. Elokuva sijoittuu sota-aikaan ja kertoo tiedustelu-upseerin ja vastarintataistelijan välille syntyvästä suhteesta.

ELOKUVA: ASSASSIN'S CREED (ensi-ilta 28.12.)

Viimeisenä elokuvapoimintana listalta löytyy samannimiseen toimintapeliin perustuva Assassin's Creed. Kyseinen peli ei ole itselleni tuttu mutta elokuvan traileri vaikutti erittäin kiinnostavalta. Elokuvan päähenkilö kokee uuden teknologian kautta varhaisen salamurhaaja esi-isänsä kokemuksia ja käyttää oppimaansa hyväkseen taistelussa tyrannimaista organisaatiota vastaan. Luvassa siis taatusti paljon toimintaa!

TUOMAANMARKKINAT 3. - 22.12. HELSINKI

On taas se aika, kun Helsingin keskustan Senaatintorin valtaa Tuomaanmarkkinat myyntikojuineen! Nämä ovat yksi mielestäni ihanimmista joulumyyjäisistä ja tunnelma tuolla on ollut joka vuosi huippu. :--) Myynnissä on jouluisia herkkuja, käsitöitä ja kaikkea muuta! Suosittelen ehdottomasti saapumaan paikalle, jos vain pystyt...

+ muillakin paikkakunnilla järjestetään varmasti joulumyyjäisiä, kannattaa siis pysyä valppaana!

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Suomen lähetysseura järjestää tänäkin vuonna eripuolilla Suomea Kauneimmat joululaulut -tapahtumia. Kyseinen tapahtuma on kuulunut omaan jouluperinteeseeni niin kauan kuin muistan – enkä usko tämänkään vuoden olevan poikkeus! Vaikka en olekaan kovin musikaalinen ihminen niin jokin tässä joululaulujen yhdessä laulamisessa lämmittää mieltä kovasti.

CLUB FOR FIVE – JOULUNA 2016 (ESIM. 19.12. HELSINKI)

Viime jouluna vein äidin syntymäpäivälahjana Rajaton Joulu -konserttiin, mikä oli oikein kiva kokemus! Yhtenä vuonna taas kummitäti oli hankkinut liput Lauri Tähkän ja Jesse Kaikurannan joulukonserttiin Johanneksenkirkkoon. Molemmista konserteista on jäänyt hyvä fiilis ja sen takia selailinkin Lippupalvelun sivuilla tämän vuoden joulukonserttitarjontaa. Nappaisiko vaikka tämä Club For Five:n joulukonsertti?


(kuvakaappaus Kiasman sivuilta)
MONA HATOUM, KIASMA

Lokakuussa auennut näyttely on esillä nykytaiteen museo Kiasmassa vielä helmikuun loppuun, joten tänne ei ole vielä mikään kiire. Hatoumin teokset ottavat kantaa niin naisen asemaan, politiikkaan kuin nykymaailman tilaan ja hyödyntävät materiaaleja kekseliäällä tavalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥