tiistai 13. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERIN LUUKUT 7–12

Joulukalenterin luukkujen esittely jatkuu! :--) Tänään mennäänkin luukkuihin 7-12 eli ollaan jo puolivälissä kalenteria. Vielä siis onneksi toiset kaksitoista luukkua jäljellä! ♥︎ Tämän mennessä voin jo todeta, että olen ollut todella tyytyväinen L'occitanen tämän vuoden kalenterin sisältöön. Vaikka tuotteet ovatkin pieniä niin ne ovat laadukkaita ja tulevat varmasti käytettyä. Näiden perusteella on myös kiva mahdollisesti tilata omia lemppareitaan täysikokoisina tuotteina.


LUUKKU 7: Thé Vert & bigarade Shower Gel Hempeä vihreän teen ja pomeranssin tuoksu saa täältä 4/5 pistettä. Suihkugeeli menee varmasti testiin seuraavanan suihkun aikana!

LUUKKU 8: Ulta Rich Shower GelUltra Rich -vartalovoide saa kaverin saman sarjan suihkugeelistä. Uskon, että tämäkin on super-kosteuttava kuin sukulaisensa. ;--)

LUUKKU 9: Soap with Verbena LeavesAluksi saippua tuntui pieneltä pettymykseltä mutta mieleni muuttui heti, kun sain paketin auki. Saippuassa on aivan ihanan raikas sitruksen tuoksu!


LUUKKU 10: Ultra Rich Face CreamShea-voita sisältävä Ultra Rich -sarja täydentyy kasvorasvalla. Vaikuttaa erittäin hyvältä perussarjalta kuivan ihon hoitoon. Hyvin mieto tuoksu.

LUUKKU 11: Cherry Blossom Bath & Shower Gel♥︎ Yksi takuuvarma suosikki jo nyt! Hempeän vaaleanpunainen suihkusaippua, joka tuoksuu keväisille kirsikan kukille.

LUUKKU 12: Essential WaterPienen tutkimisen jalkeen selvisi, että kyseessä on alkoholiton kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa. Pieni koko soveltuu täydellisesti matkustamiseen ja esimerkiksi mukaan lennolle!


// Jälleen kerran olisi kiva kuulla teidän mietteitä näistä luukuista paljastuineista tuotteista – löytyykö lemppareita, pettymyksiä, yllätyksiä tai muita mielipiteitä? 😘

2 kommenttia:

  1. Oma suosikki oli myös tuo kirsikka suihkusaippua :) Ainakin mulle toi kasvovesi on ihan turha kun käytän vain tiettyjä tuotteita kasvojen puhdistukseen - Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäät siitä :--)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥