maanantai 26. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERIN LUUKUT 19–24

Moikka ja hyvää Tapaninpäivää!

Toivottavasti teidän joulupyhät on sujuneet hyvissä merkeissä. :--) Täällä ainakin on nautittu joulusta täysin siemauksin vähän jälkikäteen, sillä jouluaatto ja -päivä menivät lähes kokonaan sängyssä kuumeen kourissa... Ei siis ihan niin kiva joulu, kun tavallisesti. Jouluaaton mentyä päättyi myös L'occitanen joulukalenterin luukkujen avaaminen ja jäljellä on enää viimeisten luukkujen (19-24) tuotteiden esittely. Mennään siis pidemmittä puheitta asiaan!


LUUKKU 19: Dry Skin Hand CreamJes! Tätä tavallaan osasin odottaa, kun sarjasta on tullut jo vartalovoide, suihkusaippua sekä jalka- ja kasvorasva.

LUUKKU 20: Almond Hand CreamToinen käsirasva peräkkäin - yllättävää. Käsirasvaa kuitenkin kuluu käytössä lähes päivittäin, joten ihan hyvä, että näitä löytyy useampi. :--)

LUUKKU 21: Shampoo for Dry & Damaged HairTällä hetkellä mun hiukset rasvoittuvat todella nopeasti mutta latvat ovat kuivat. Tämä shampoo pääsee siis tekemään taikojaan mun kuiviin ja haaroittuviin hiuksiin!


LUUKKU 22: Gentle TonerAlkoholiton kasvovesi on tarkoitettu viimeistelemään meikin puhditus. Tämäkin tuote sisältää sheaa!

LUUKKU 23: Rose Hand CreamRavitseva ja kosteuttava käsivoide tuoksuu ruusumerelle ja sisältää E-vitamiinia, joka hellii käsien kuivaa ihoa. Toinen suosikki pionin tuoksuisen voiteen rinnalle. Tuubin kuviointi on mielestäni myös todella kaunis.

LUUKKU 24: Cherry Blossom EdtOsasin arvata, että kalenterin ainoa hajuvesi paljastuisi jouluaattona. Kyseessä on kirsikan kukan tuoksuiden Eau de Toilette. Tuoksun ensituoksussa on kirsikkaa ja freesiaa, sydäntuoksussa kirsikan kukkaa ja kieloa sekä pohjatuoksussa häivähdyn pihkaa ja myskiä. Käytän harvoin hajuvesiä, joten tämä jää luultavasti juhlakäyttöön.


// Vaikka avattavat luukut loppuvatkin on luvassa vielä yksi postaus - tietenkin poiminnat kalenterin suosikeista ja pettymyksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥