sunnuntai 18. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERIN LUUKUT 13–18

Ihanaa sunnuntaita tyypit ♥︎

Mun joululoma alkoi torstaina (oikeastaan perjantaina oli vielä verkkotentti!) ja äiti kävi hakemassa mut eilen kotiin joulun viettoon. :--) Nyt nautitaan siis joululomasta aina loppiaiseen asti! Paljon on vielä tehtävää, sillä jouluaatto on jo lauantaina. Päivien myötä myös joulukalenterin avattavat luukut alkavat käydä vähiin. Mutta ennen kuin lähdetään availemaan viimeisiä luukkuja niin käydään läpi luukuista 13-18 löytyneet aarteet!


LUUKKU 13: Dry Skin Foot CreamErityisesti kuville jaloille tarkoitettu shea-voita sisältävä jalkavoide tuli ehdottomasti tarpeeseen! ♥︎ Nämä pakkaset kuivattavat ihon kunnolla ja kantapäiden iho on vaarassa halkeilla ilman huolellista rasvausta.

LUUKKU 14: Almond SoapKalenterin toinen saippua oli tämä mantelinen kuoriva ja kosteuttava saippua. Ei ehkä se suosikkituote mutta ihan kiva löytö silti.

LUUKKU 15: Verveine Shower GelOoh, mun viimeksi hehkuttama sitruksen tuoksu sai seuraajan, kun luukusta paljastui Verveine-sarjan suihkugeeli.


LUUKKU 16: Cherry Blossom Shimmering LotionTämä voide tuoksuu taivaalliselta mutta jättää ihon pinnalle kimaltavan kalvon, josta itse en erityisemmin pidä enkä ymmärrä koko idean jujua...

LUUKKU 17: Almond Shower OilEn ollut aiemmin kuullut suihkuöljystä. L'occitanen sivujen mukaan tämä öljy muuttuu suihkussa pehmeäksi vaahdoksi, joka puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Odotan mielenkiinnolla tämän kokeilua!

LUUKKU 18: Jasmin & Bergamote Shower GelLuukusta löytyi tänään jasmiinin ja bergamotin tuoksuinen suihkugeeli. Tuntuu, että näitä suihkutuotteita on muuten aika paljon tässä kalenterissa? Pakkaukset ovat kuitenkin pieniä, joten en valita!


// Enää kuusi luukkua jäljellä! Onko kellään veikkauksia, mitä niistä voisi löytyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥