perjantai 2. joulukuuta 2016

DIY: 3 X JOULUKORTTI

Jälleen ollaan uuden jouluisen DIY-projektin kimpussa – tänään on nimittäin aika jakaa kolme helppoa ohjetta itse tehtyihin joulukortteihin. :--)

Viime vuonna jaoin myös ohjeet kolmeen erilaiseen korttiin ja ne löydät muuten tämän linkin takaa! Kuten viimeksi, myös tänä vuonna kortit ovat helppoja ja nopeita toteuttaa, joten mitään askartelun ammattilaisen taitoja ei näihin tarvita. Oma suosikkini näistä korteista on ehdottomasti numero 1 – ja tuo Captain America! Kortti on ihanan humoristinen ja siitä saa henkilökohtaisen tervehdyksen! ♥︎

// Muistathan, että joulumerkillä varustetut kortit tulee postittaa viimeistään 14.12. ja ensimmäisen luokan merkillä kortti lähtee matkaan vielä 21.12.


1. (TONTTU)LAKITETUT

Tänä vuonna tonttulakin päähänsä saivat koirien sijaan julkkikset! Kortista on helppo tehdä persoonallinen sen saajan musiikkimausta tai lempinäyttelijöistä riippuen. Tällaiset kortit voisivat ilahduttaa mm. Beyoncén ja Marvelin faneja! :--D


 2. TAALAINMAAN HEVONEN

Nämä kortit saivat inspiraationsa mun suosikkipiparimuotista. Voit käyttää apuna ihan oikeaa piparimuottia tai hahmotella muodon paperille vapaalla kädellä. Jos paperi on kovin yksinkertainen voit lisätä tussilla kiinnostavia yksityiskohtia kuten hevosen harjan, suitset tai mitä ikinä keksitkään!


3. OMA LEIMASIN PERUNASTA

Halkaise peruna ja hahmottele leikkuupintaan sydän. Leikkaa perunasta kuvan tapainen leimasin. Levitä punaista maalia leimasimeen ja painele korttipohjaan sydämiä erilaisiin järjestyksiin. Lisää yksityiskohtia ja tekstiä mustalla tussilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥