sunnuntai 4. joulukuuta 2016

BUCKET LIST FOR CHRISTMAS

Terkkuja täältä Keski-Suomesta! ♥︎

Meille osui nyt itsenäisyyspäivän edelle vapaa perjantai ja maanantai, joten tulin nauttimaan pidemmästä viikonlopusta tänne kotiin. Viikolla ehdin fiilistellä lähestyvää joulua ensimmäisten joulutorttujen kanssa ja saihan nuo joulukalenterienkin luukut jo avata. :--) Nyt istuskelen sohvalla vilttiin kääriytyneenä ja viimeistelen tämän vuoden viimeistä bucket list -postausta.

// Mitä kaikkea teidän joulun tekemisiin vielä kuuluu?

OSTA JOULULAHJAT AJOISSAMuutamat on jo hankittu ja loputkin ovat jo tiedossa. Tämä kohta on siis hyvällä mallilla toteutuksessa!

LÄHETÄ PERINTEISET JOULUKORTIT POSTISSA – ASKARTELE OSA ITSE!Tänä vuonna haluan kantaa korteni kekoon ja auttaa äitiä perinteisten joulukorttien kirjoittamisessa. Muutamille tärkeimmälle henkilölle haluaisin tehdä kortit itse...

KEITÄ RIISIPUUROA JOKU RAUHALLINEN AAMU Maanantai- ja perjantaiaamuina koulu alkaa vasta kymmeneltä, mikä olisi loistava tilaisuus nousta hieman aikaisemmin ja keittää rauhassa annos riisipuuroa!

KUUNTELE JOULURAUHANJULISTUS JA KATSO LUMIUKKOTelevision katsominen on jäänyt pahasti unholaan Vain Elämää -sarjan loputtua. Jouluna se on kuitenkin pakko avata, jotta näen perinteisen Lumiukon ja joulurauhan julistamisen Turusta.


VIE LINNUILLE RUOKAA LÄHEISEEN METSÄÄNJaetaan jouluiloa myös hieman vähäosaisemmille!

KOKOA SOITTOLISTA SUOSIKKIJOULULAULUISTASellainen löytyy muutaman joulun takaa mutta ehkä olisi aika päivittää se?

TEE SUURSIIVOUS ASUNTOONEnnen kotiin lähtemistä on syytä imuroida ja mopata koko asunto, pyyhkiä pölyt ja pestä ikkunoista kissan kuonon jäljet! Sitten on taas mukava palata joulun jälkeen siistiin kotiin.

AVAA JOULUKALENTERIN LUUKUT VASTA OIKEINA PÄIVINÄTämän ei pitäisi olla kovinkaan vaikeaa mutta mistä sen tietää, jos odotus käy liian vaativaksi? ;--)


KÄY KAUNEIMMAT JOULULAULUT -TAPAHTUMASSAViime vuonna kyseinen tapahtuma oli oikein mukava ja ajattelin osallistua tänäkin vuonna.

VIERAILE JOULUMYYJÄISISSÄJoko täällä Kouvolassa tai sitten kotiseudulla mutta joulumyyjäiset kuuluvat ehdottomasti jouluun!

LEIVO PIPAREITA SEKÄ JOULUTORTTUJAViime viikolla ostin viimein pakkaseen torttu- ja piparitaikinan valmiiksi odottamaan. Joulutortut ovat mun ehdottomia suosikkeja, joten en voinut olla paistamatta muutamaa herkkua iltateen seuraksi...

KIINNITÄ HUOMIOTA LAHJOJEN KAUNIISEEN PAKETOINTIINTänä vuonna haluan paketoida lahjani mahdollisimman persoonallisesti. Ideoita löytyy mutta mitään ei ole päätetty vielä.

RAKENNA ÄIDILLE JOKIN KIINNOSTAVA PIPARKAKKURAKENNUSMeillä löytyy valmiit muotit piparkakkutaloon ja -kirkkoon mutta haluaisin kokeille jotain erikoisempaa. Muutama joulu sitten kasasin äidille Bengtskärin majakan... Ehkä jotain samantyylistä tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥