sunnuntai 11. joulukuuta 2016

3 X ASU KAUDEN JUHLIIN

Pikkujoulukausi on juuri nyt kuumimmillaan ellei sitten melkein jo ohi. Kuitenkin halusin jakaa omat ideani loppuvuoden juhliin pukeutumiseen! :--D Ja jos nämä vinkit eivät ehtineet pikkujouluihin niin miksei jouluaattona saisi pukeutua hieman hienommin? Ja onhan tässä tulossa vielä kaikki uuden vuoden juhlatkin... Aina löytyy tilaisuuksia juhlia ja pukeutua kivasti!

PUNAINEN SAMETTI

Sametti jakaa varmasti vahvasti mielipiteet mutta mun mielestä juurikin tummanpunainen sametti toimii mekossa tai hameessa. Mekon pariksi mustaa ja kultaista - ja huulille tietenkin saman sävyn huulipunaa. Klassisen tyylikäs modernilla twistillä!

PIKKUMUSTA

Juhlien ykkössuosikki eli pikkumusta pitää tietysti pintansa kauden juhlissa. Hieman avonaisempi yläosa vaatii seurakseen lämpöisen hartiahuivin. Korut kannattaa pitää mahdollisimman minimissä ja yksinkertaisina.

SIISTI HAALARI

Jos mekko ei nappaa niin siisti pitkälahkeinen haalari toimii loistavasti juhlalookissa. Kun haalari on simppeli ja koruton, voit panostaa enemmän asusteisiin! Kokeile hopean- tai kullansävyisiä jopa hieman övereitä asusteita tuomaan leikkimielistä ilmettä asuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥