perjantai 30. joulukuuta 2016

2016 – MITEN MENI?

Moikka ja hyvää vuoden viimeistä perjantaita! ♥︎

Vajaa vuosi sitten kirjoittelin teille suunnitelmia ja odotuksia vuodelle 2016 Bucket List:in muodossa ja tänään olisi tarkoitus käydä mennyt vuosi läpi ja tarkastella listan kohdat. Mitkä suunnitelmat toteutuivat ja mistä luistettiin tänäkin vuonna? Olisiko jossain ollut parannettavaa? Eli kokonaisuudessaan – Miten vuosi 2016 meni niin kun omasta mielestä?


JATKO-OPINNOT & PÄÄSYKOKEETVuoden isoin tavoite oli opiskelupaikan löytäminen ja olen niin onnellinen, että kaikki meni hyvin. :--) Hain muutamaan paikkaan, kävin pääsykokeissa ja nyt opiskelen sisustusarkkitehtuuria ja kalustesuunnittelua, mikä on erittäin mielenkiintoista! Voisin kirjoittaa ensi vuoden puolella hieman enemmän kyseisestä alasta ja siihen liittyvistä opinnoista...

ALOITA OPISKELU KIINNOSTAVALLA ALALLAEdellisestä kohdasta taisi käydä jo selväksi, että olen löytänyt itseäni kiinnostavan alan ja odotan innolla kaikkia tulevia opintoja!

MUUTA OMAAN ASUNTOON  – Vuokrasopimus alkoi virallisesti elokuussa ja äiti auttoi muuton kanssa. Vietiin kerralla koko muuttokuorma, joka löysi aika nopeasti paikkansa asunnosta. Sisustaminen on ollut kivaa enkä ole (ainakaan vielä) kyllästynyt mihinkään hankintaan tai sisustusratkaisuun. Oon ollut myös todella tyytyväinen itse asuntoon sekä mun uuteen asuinalueeseen!

ETSI (KESÄ)TÖITÄNäin paljon vaivaa töiden hakemisen suhteen koko alkutalven ja kevään ajan ja pari haastattelukutsuakin sain mutta työpaikkaa ei keväälle tai kesälle löytynyt... Tässä siis epäonnistuttiin.

ALOITA TREENAAMINENKevään ja kesän kävin melko ahkerasti lenkillä ja parit kotitreenitkin tuli vedettyä aina välillä. Koulun alkaessa ja ilmojen kylmettyä into kuitenkin kuoli. Salille asti en selvinnyt tänäkään vuonna, joten asiassa riittäisi parannettavaa.
MATKUSTA UUTEEN PAIKKAANToukokuussa rakastuin Barcelonaan, mukana oli tosin äiti kaverin sijaan mutta lasken tämän silti onnistumiseksi! :--D

AJOKORTTI & ROAD TRIPAjokortin sain taskuun maaliskuussa, jonka jälkeen olin ratin takana muutamat matkat. Road Trip jäi ihan unholaan koulupaikkaan liittyvien järjestelyjen takia... Ilman omaa autoa myös ajetut kilometrit ovat aika pienet. Täytyykin ottaa itseään niskasta ennen kortin seuraavia vaiheita!


KESÄN FESTARITListalta löytyi jälleen kohta "Käy ainakin yksillä festareilla" ja tänä kesänä tempaisin ja kävin heilumassa sekä SuomiPop:eilla että loppukesän Weekend:issä. Oli kyllä ihan huippuviikonloput!  Ensi kesänä ehkä uudestaan??


VIETÄ AIKAA MÖKILLÄMeidän mökkiin oli ikävä kyllä tullut vesivahinko, joten mökillä ei kesällä paljoa aikaa tullut vietettyä Juhannuksen jälkeen.


KOKEILE UUSIA RESEPTEJÄKuten blogista jo näkee oli vuosi täynnä uusia reseptikokeiluja, joiden joukosta löytyi myös todellisia helmiä! Samalla kaavalla oli tarkoitus jatkaa tulevakin vuosi.


VÄHENNÄ MAITO- JA VILJATUOTTEITA – Maidon juominen ja leivän syöminen ovat vähentyneet vuoden aikana huomattavasti aiemmasta ja olo on kyllä sen mukainen! :--) Myös punainen liha tulee yhä useammin korvattua soijatuotteilla, halloumilla tai tofulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥