keskiviikko 23. marraskuuta 2016

TESTISSÄ: BATAATTITOASTIT

Huomasitteko muuten, ettei blogiin ilmestynyt uutta reseptiä viime keskiviikkona? Mulla on niin älyttömän kiireinen viikko, etten ehtinyt laittamaan oikeastaan sen kummemmin ruokaa (Viikon saldo oli pellillinen pizzaa, valmis keitto sekä puuroa!) kaiken menon lomassa...

Tänään kuitenkin palataan takaisin ruotuun ja vieläpä aika jännittävällä jutulla! Ajattelin nimittäin kokeilla uutta postaussarjaa "TESTISSÄ", jossa kokeilen erilaisia tuotteita, tyylejä, reseptejä ym. Ensimmäiseksi valitsin nämä helpot bataattitoastit, joita olen kuolannut instagramin puolella kesästä asti! :--) Nämä ovat hauska vaihtoehto tavalliselle leivälle ja toimivat mielestäni loistavasti erilaisten täytteiden kanssa.


BATAATTITOASTIT (noin 12 kappaletta)

1 bataatti
+ haluamasi täytteet (feta, tomaattia, jne.)

TEE NÄIN:

Pese bataatti huolellisesti, kuori se ja leikkaa noin 1/2 sentin paksuisiksi levyiksi. Kypsennä bataattiviipaleet leivänpaahtimessa suurimmalla teholla. Tarvitset paahtaa bataatteja noin 3-4 kertaa kunnes viipaleet ovat kypsiä. Lisää hieman jäähtyneen viipaleen päälle haluamasi täytteet (+ nappaa kuva instagramiin) ja herkuttele!

Löytyykö teiltä ehdotuksia mitä (trendi)ruokaa mun pitäisi kokeilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥