keskiviikko 9. marraskuuta 2016

PINAATTISET KANAPULLAT

Maanantai tietää mulle aina ruoanlaittoa - mieluiten jotain helppoa ja nopeaa, mistä riittää seuraavillekin päiville. Tällä viikolla se tarkoitti pinaatti-broileripyöryköitä, joihin lisäsin fetajuustoa tuomaan makua. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt broilerin jauhelihaa ja täytyy myöntää, että pyörykät maistuivat aluksi jänniltä. (Se kananfileen maku lihapullassa oli aluksi todella outoa!) Feta ja pinaatti olivat kuitenkin hyvä yhdistelmä normaalien broileripyöryköiden curryn maun sijaan. Vaihtelu todellakin virkistää! :--) Näitä pyöryköitä teen varmasti toisenkin kerran.

// Viimeinen satsi kyseisiä pullia menee tänään illalliseksi!


PINAATTI-KANAPULLAT ( kappaletta)

1 pss pakastepinaattia
1 pkt broilerinjauhelihaa
1 sipuli
1 dl murustettua fetaa
+ suolaa
+ basilikaa

TEE NÄIN: Sulata ja valuta pinaatti. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota paistinpannulla. Lisää pinaatti, sipuli sekä feta jauhelihaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja basilikalla. Pyöritä massasta lihapullia. Paista lihapullia joko paistinpannulla tai 225 asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥