maanantai 7. marraskuuta 2016

PÄIVÄN MIETTEITÄ


HALUAISIN... Päästä jo avaamaan joulukalenterin luukkuja! Snäpin puolella mua seuraavat tietävätkin jo mistä kalenterista on kyse. ;--)

KUUNTELEN... Loopilla Mikael Gabrielin Vain Elämää -vetoja. Etenkin Tyhjässä huoneessa on soinut toistolla useamman päivän. Mikael on niin symppis tyyppi! ♥︎

ULKONA... On satanut hiljalleen lunta ja maisema on ihanan talvinen. Toivottavasti saadaan pitää sama tilanne jouluun asti eikä lumi sulaisi pois – olisiko tämän mitenkään mahdollista, please?

TOIVON... Että kaikki sujuu illalla hyvin, kun ostamani pesukone tuodaan! Mulla ei ole mitään hajua sen asentamisesta mutta toivon, että kylppäristä löytyy tarvittavat putket ja muut, että asentaja saa koneen paikoilleen ja toimintaan.

JUURI NYT PÄÄLLÄ... On itseasiassa sama kombo kuin näissä kuvissa - suuri collagepaita, shortsit ja lämpöiset polvisukat. Niin mukavat ja rennnot vaatteet! ♥︎


AJATTELIN... Että voisin hankkia toisetkin sisustusvalot olohuoneen puolelle. Mutta mihin sinne? Joku lyhty tai lasimaljakko voisi olla kiva mutta luultavasti kohta rikki, jos kissoilta kysytään...

BLOGIIN... Olen suunnitellut paljon jouluisia juttuja: reseptejä, diy-projekteja ja paljon muuta. Olisi kivaa pystyä toteuttamaan joulukalenteri tänä vuonna mutta koulu vie kumminkin niin paljon aikaa tällä hetkellä, ettei se ole mahdollista. :--( Ehkä sitten ensi vuonna?

SÖIN... Viime viikolla kokonaisen paketin pipareita ja kaksi purkkia glögiä. – Eikä vielä ole edes joulukuu! :--D

KOULUSSA... Oli tänään CAD-tunti, jotka on ainakin mun mielestä todella mielenkiintoisia. Vaikka en olekaan mikään teknologiavelho niin pysyn ihan hyvin kärryillä ja se tuntuu mukavalta! On myös todella siistiä nähdä, kuinka oma piirros kehittyy viivoista lopulta kolmiulotteiseksi malliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥