tiistai 8. marraskuuta 2016

L'OCCITANEN JOULUKALENTERI

Jouluvalot, glögiä ja pipareita, jouluinen soittolista, ensimmäiset joululahjaostokset, jouluiset postaukset luonnokset-kansiossa – vaikuttaa siltä, että mä alan olla aika valmiina joulukuun saapumiseen! Varsinkin, kun hain lauantaina postista tilaamani joulukalenterin. Tuolla se nyt odottaa kirjoituspöydän päällä, että pääsen avaamaan ensimmäisen luukun.


Kuten näkyy kyseessä on Ihanimmat joulukalenterit 2016 -listauksessa mainitsemani L'occitanen kosmetiikkakalenteri. Mietin jonkin aikaa muutaman vaihtoehdon välillä - ja siinä ajassa tämän kaunokaisen ensimmäinen erä oli ehditty myydä loppuun. Tästä jäi sen verran ikävä mieli, että tiesin haluavani juuri tämän! Siispä laitoin kalenterin seurantaan toista myyntierää toivoen. Kalentereita tuli kuin tulikin lisää ja lopulta sain tilattua tämän itselleni!


Kalenterin suloisen kuvituksen on toteuttanut tänäkin vuonna My little Parisin kuvittaja Kanako ja ainakin multa tämä ulkonäkö saa täydet pisteet. Ihanan tyttömäinen ja jouluinen! En halunnut tutkia kalenterin sisältöä kovinkaan tarkasti (tiedot sekä nettisivuilla että kalenterin takana!) mutta sen verran osaan sanoa, että kalenterista paljastuu L'occitanen suihkugeelejä, käsirasvoja, voiteita sekä muuta kosmetiikkaa. Eniten varmaan odotan juurikin noita käsirasvoja! Ostin viime talvena laivalta pienen pionin tuoksuisen merkin käsirasvan ja se oli todella hyvä. :--)


Kiinnostaisiko teitä nähdä mitä tämä suloisuus pitää sisällään? Entä onko ideoita, millä tavalla postaus kannattaisi toteuttaa? Kerralla koko kalenterin sisältö? Viikon tai kahden aikana löytyneet tuotteet? Kenties myöhemmin omat suosikit? :--)

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi söpöltä!! :) Mun mielestä olis kiva kuulla ainakin jälkeen päin että mitkä oli sun lemppareita noista. Silleen hitit ja hudit tyylillä. Myös joku puolivälin päivitys olis jees!

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥