maanantai 28. marraskuuta 2016

DIY LAHJAVINKKI #2 - LINTULAUTA


Enää kaksi päivää joulukuuhun ja minä ainakin olen innoissani. ♥︎ Joulu on helposti mun lempijuhla ja tykkäänkin aloittaa valmistellut mahdollisimman ajoissa. Siksi tänään ollaankin Joululahjavinkki-sarjan toisen postauksen kimpussa! :--) Tämän linnun ruokinta-alustan ohjeen taisin bongata alunperin Facebookin Nifty -käyttäjätililtä. Idea oli todella yksinkertainen mutta hauskannäköinen ja persoonallinen. Tällainen löytyy siis joulun aikaan jonkun tutun paketeista!


TARVITSET:

♥︎ teekuppi + lautanen (esim. kirpputorilta)
♥︎ pika- tai kuumaliimaa
♥︎ narua

+ Liitä lahjaan mukaan kauniisti paketoitu pussi siemensekoitusta

1) Liimaa kuppi vahvalla liimalla kyljelleen kiinni lautaseen (kuva). Anna kuivua.

2) Leikkaa narusta noin 15 cm mittainen pätkä ja solmi siitä ripustuslenkki.

+ 3) Annostele siemensekoitusta pieneen pussiin ja koristele lahjanauhalla.

5 kommenttia:

 1. Kiva idea! Iittalaa ei ihan viitsi itse laittaa, mutta eiköhän kirppiksiltä löydy hävillisiä kippoja lintujen ruokkimisastiaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo ole onneksi Iittalaa – en itsekään niitä raskisi käyttää! Ihan sattumalta löysin jonkun halpissetin Tuurista... :--D

   Poista
 2. Täällä on kyllä ihania DIY ideoita koko blogi täynnä! Kävin nappaamassa itselleni nuo geometriset kynttilät muistiin. Pääsisinpä vain nopeasti toteuttamaan idean :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :--) Toivottavasti kynttilät onnistuvat hyvin!

   Poista
 3. Lintu pääsee ulostamaan ruoan sekaan ja se levittää sairauksia linnusta toiseen, esim. salmonellaa. Hyvä ruokintaväline on sellainen, missä lintu ei pääse ruoan päälle.

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥