sunnuntai 27. marraskuuta 2016

BABY LIPS HOLIDAY EDITION

Huomenta ja kivaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! ♥︎

Mitenkä teidän viikonloppu on mennyt tähän asti? Toivottavasti vähintään yhtä hyvin kuin mulla. :--) Oon viettänyt viikonloppua täällä Kouvolassa ihan rauhassa blogin joulupostausten parissa. Tänään pitäisi vielä siivota ja laittaa jotain ruokaa alkuviikoksi... Seuraavat viikot ovatkin aika kiireisiä, kun sahaan Kouvola-Jyväskylä väliä usempaan kertaan lääkäriaikojen ja muiden takia. Sen takia Boo & Vikke jäävät jo ensi viikolla äidin luokse – ja mulle tulee kova ikävä!

Pelkkiä kuulumisia en sentään tullut tänne raapustamaan, vaan mun oli pakko esitellä teille Baby Lipsin tämän joulun lahjapakkaus, jolla mun hyvä ystävä yllätti mut pari päivää sitten mun nimipäivänä. (Kiitos rakas! ♥︎♥︎) Varmaan arvaatte, kuinka innoissaan tällainen huulirasva-addikti oli kyseisenä päivänä...

Lahjapakkauksesta paljastuu neljä huulirasvaa, jotka ovat saaneet inspiraationsa loppuvuoden juhlista. Ja huulirasvat todella tuovat mieleen joulun ihanine tuoksuineen! :--) Mukana on tietenkin supersuosittu Pumpkin Spice (kurpitsamauste). Myös Vanilla Cupcake (vaniljainen kuppikakku), Café Mocha (mokkakahvi) ja Chai Tea Latte (chai-tee) herättävät ihastusta vähintään yhtä paljon.

Huulirasvojen pakkaus on tuttu puikko – jotka ovat saaneet pintaansa suloisen tuoksuun liittyvän kuvituksen. Nämä ovat kerrassaan syötävän suloisia! Tykkään myös näiden kirkkaasta väristä, tällainen löytyy paljon nopeammin laukun tai meikkipussin pohjalta.

Sävyt vasemmalta oikealle:

22 Pumpkin Spice  - Hieman oranssiin taittava muuten melko neutraali sävy
24 Vanilla Cupcake - Suloisen tyttömäinen vaaleanpunainen, joka ei tuo liikaa väriä huulille
25 Café Mocha - Ruskehtava perussävy, joka sopii varmasti kaikille
23 Chai Tea Latte - Syvä tummanpunainen, ei kuitenkaan liian voimakas

Oma suosikkini näistä on ehdottomasti sävy 23 eli Chai Tea Latte! 

Huulirasvassa on ihana tummanpunainen sävy, joka ei siis kuitenkaan ole liian voimakas huulilla. Myös tuotteen tuoksu on ylivoimaisesti suosikkini näiden herkullisten tuoksujen joukosta. Luulenkin, että tänä vuonna pikkujoulumeikin huulipuna tulee korvattua tällä! :--)

2 kommenttia:

 1. Toi Chai Latte varmaan kuluisi allekirjoittaneella loppuun viikossa! Sen verran rakastan kyseistä juomaa. Harmi vaan, että olen saanut itselleni aikaiseksi jonkin sortin yliherkkyyden jollekin ainesosalle, mitä noissa ja EOSin rasvoissa käytetään :/

  Emmppy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rähmä, kuinka surkea juttu! :-( Mitenkä noiden Hurraw-rasvojen laita? Sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Niistä löytyy kans Chai Spice -makuinen yksilö ;-)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥