perjantai 18. marraskuuta 2016

NUOREN NAISEN OPAS (2016)


Hei ja suloista perjantai-iltaa juuri sulle siellä ruudun toisella puolella! ♥︎

Kuten päivän otsikosta näkyy tänään olisi luvassa kirja-arvostelua – eli siis tarkemmin sanottuna esittelyssä on Alexa Dagmarin Nuoren naisen opas -niminen teos. Tämä kirja nousi muuten heti ensilukemisella mun kaikkien aikojen Top 10 -kirjalistalle. (Aikamoinen suoritus!) Kirja on erittäin kaunis ulkoapäin ja pääsikin näkyvälle paikalle mun olohuoneeseen. Nyt kirjaan on helppo tarttua uudemman kerran!


MISTÄ ON KYSE?

Bloggaaja Alexa Dagmarin kirja antaa paljon hyödyllisiä ja järkeviä neuvoja liittyen tyyliin, kauneuteen, sisustukseen, hyvinvointiin sekä parisuhteeseen. Kirjasta löytyy kampauksia huonoon hiuspäivään, vinkit lentokoneeseen pakattavista tavaroista kuin myös keino pitää leikkokukat pidempään hengissä - tässä vain muutamia hyödylliseksi kokemiani pointteja kirjasta! Kirjan ulkoasu on todella kaunis - ihanan hillitty ja raikas samaan aikaan. Kirjan teksti muistuttaa paljon blogeissa käytettävää kieltä ja siitä paistaakin läpi tietty tuttavallisuus. Mielestäni tämä seikka tekee kirjasta erittäin mukavan lukea! Eikä kuviakaan sovi unohtaa. Kaikki kirjan kuvat ovat tarkkaan miettittyjä ja voisinkin nähdä ne helposti osana blogipostausta tai instagramissa julkaistuna.

MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Kirja on suunnattu juurikin ikäisilleni nuorille naisille ja ainakin itse koin oppaan erittäin inspiroivana ja hyvänä lukukokemuksena. Kirja huokuu positiivisuutta ja annetut vinkit ovat päässeet käyttöön asti. Esimerkiksi Meal Prep on pelastanut useamman kiireisen arkipäivän ruokailun! Kaikkiaan kirja tuntuu erittäin kattavalta oppalta hyvään ja hallittuun elämään. Tätä ei voi kun suositella x 100 !

Mielestäni tämä kirja olisi esimerkiksi oiva joululahja nuorelle naiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥