torstai 24. marraskuuta 2016

4+1 NETFLIX-SARJAT

Hei taas ihanat ♥︎
Käsi ylös, kuinka monen käsitys mukavasta koti-illasta pitää sisällään herkkuja, viltin ja Netflixin? Lokakuun puolivälissä vinkkasin teille 5+5 mahtavaa elokuvaa (click!) kyseisestä palvelusta ja tällä kertaa jaossa olisi neljä mun suosikkisarjaa, joiden jaksot olen jo lähes tulkoon ahminut sekä yksi uutuus omalla pakko katsoa -listallani. Tämän pidemmittä puheitta – mennään asiaan!

LIE TO ME (Paljastavat valheet)
Paljastavat valheet keskittyy seuraamaan Cal Lightmania, joka lukee työkseen ihmisten mikroilmeitä. Näin hän pystyy kertomaan milloin joku valehtelee. Lightmanilla on oma firma, joka palkataan selvittämään erinäisiä rikoksia. Mielestäni sarjassa parasta on erittäin kiinnostava päähenkilö sekä eleiden ja mikroilmeiden tulkitseminen.

 BONES
Bones-sarjaa olen seurannut pitkään televisiosta ja sain juuri katsottua neljä ensimmäistä tuotantokautta loppuun Netflixin puolella. Sarja on yksi kaikkien aikojen suosikeistani ja odotankin innolla seuraavaa (ja samalla viimeistä!) kautta. Sarja seuraa, kun antropologi Temprence Brennan (Bones) ja FBI-agentti Seeley Booth ratkovat yhdessä rikoksia. Usein rikokset ratkeavat pienen uhrin luista löytyvän vihjeen avulla.

ELEMENTARY (Holmes NYC)
Elementary on pyörinyt Nelosella Holmes NYC -nimellä ja olenkin katsonut sen kaikki tähän mennessä ilmestyneet neljä kautta. Sarjan ensimmäinen kausi löytyy Netflixistä ja suosittelen tätä lämpimästi. Sherlock Holmes on huippuälykäs yksityisetsivä, joka kamppailee huumeongelmien kanssa. Hän saa tukihenkilökseen Joan Watsonin, josta tulee pian hänen kumppaninsa rikoksien selvittämisessä. Yhdessä he konsultoivat New Yorkin poliisia ja ratkovat vaikeimmat tapauksen Holmesin ilmiömäisen tarkkaavaisuuden avulla.

THE BLACK LIST
Kyseisestä sarjasta olen ehtinyt aloittaa vasta ensimmäisen kauden mutta jäin heti koukkuun! Sarja seuraa nuorta FBI-agenttia, Elizabeth Keenia, joka tekee diilin pahanmainesen rikollisen, Raymond Reddingtonin, kanssa. Yhdessä he etsivät ja pidättävät rikollisia poliisin mustalta listalta. Sarjan ehkäpä kiinnostavin kysymys onkin: Mitä Reddington haluaa nuoresta FBI-agentista?

GOTHAM
Tätä sarjaa en ole vielä ehtinyt korkkaamaan mutta odotukset ovat korkealla! Kiinnostuin tästä yhden ystäväni vinkkaamana. Kyseessä on arvatenkin Batmanin Gotham Cityyn sijoittuva sarja, joka seuraa James Gordonin uraa poliisissa, Bruce Waynen kasvamista aikuiseksi ja tietä Batmaniksi. Sarjassa avataan kulisseja myös Batmanin tunnettujen vihollisten takana. 
// James Gordonin roolissa nähdään muuten iki-ihana O.C.:n "Ryan"!! ♥︎

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavia sarjoja! Bones on ainut tuttu näistä, sitä ollaan tuijoteltu äidin kanssa telkkarista iltaisin :) Ainakin tuo Lie to me kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kurkata muutama jakso! ;--)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥