perjantai 25. marraskuuta 2016

2 X UUSI RAVINTOLASUOSIKKI


Viime keskiviikkona tein jotain melko extemporea – lähdin piipahtamaan koulun jälkeen Helsingissä ja viettämään kivan iltapäivän kummitätini kanssa. Kävimme kokeilemassa Itikseen alkusyksyllä(?) avatun THE LUCKY BASTARD:in hampurilaisia ennen suuntaamista elokuviin. Ja olihan nuo ihan huippuhyviä! Medium-pihvi oli ehkä omaan makuuni hieman raaka mutta hampurilaisen voi kuulemma tilata myös täysin kypsällä pihvillä. Hyvä juttu! Listalta löytyy erilaisten burgerien lisäksi myös salaatteja eikä juomapuolikaan vaikuttanut yhtään huonommalta: erikoislimsat ja friikkipirtelöt on pakko käydä testaamassa toisella kerralla!

Ravintolan tilat oli sisutettu kivan rennolla otteella ja tunnelma toi mieleen amerikkalaisen dinerin. Ehdottomasti plussaa viihtyisästä ilmapiiristä! Voisin hyvinkin kuvitella istuvani paikassa pidempään kaveriporukan kanssa. :--)


Toinen suositus löytyy samasta kauppakeskuksesta ja on nimeltään PASTA BOX. Koska olimme jo ehtineet syödä nappasin itselleni pastan mukaan iltapalaksi junamatkalle. ;--) Pasta Box on Hans Välimäen uudenlainen pikaruokakonsepti, joka tarjoilee nimensä mukaan erilaisia pasta-annoksia. Itse ravintolan tilat ovat pienet mutta nämä toimivat loistavasti mukaan otettavina lounaina! Valitsin listalta Pasta Carbonaran, johon olin erittäin tyytyväinen. Annos maistui erittäin aidolta ja pastaa oli keitetty juuri oikea aika. Pisteet myös kyseiselle ruokapaikalle! (Pasta Box kuuluu muuten myös Woltin valikoimaan!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥