perjantai 22. heinäkuuta 2016

JOJO MOYES:

Moi kaikki ♥︎

Miten teidän viikko on mennyt? Mä sain kotona käyneeltä veljeltäni flunssan ja olen ollut sängyssä keskiviikosta eiliseen. Parin päivän aikana tekemisestä alkaa tulla hieman pulaa, joten ehdinkin kirjoittaa mielipiteitäni tästä Jojo Moyesin  Kerro minulle jotain hyvää -teoksesta.

// Pssst! Odottaako joku muukin jo kovasti DIMIMY-kirjaa??


MISTÄ ON KYSE?

Jojo Moyes on mulle kirjailijana uusi tuttavuus - vierastin aiemmin tällaisia romanttisia chick lit -kirjoja... Kuten varmaan moni muukin, minäkin kiinnostuin kirjasta vasta nähtyäni siitä tehdyn elokuvan trailerin. Tarina vaikutti hyvältä ja koska a) olen lukutoukka henkeen ja vereen b) en jaksanut odottaa itse elokuvaa c) en halunnut katsoa elokuvaa ennen kirjan lukemista päädyin hankkimaan kirjan itselleni.

Kirjan päähenkilö on Louisa niminen nuori nainen, joka saa potkut työstään kahvilassa. Useamman epäonnistuneen työpaikkakokeilun jälkeen hän päätyy hoitajaksi neliraajahalvaantuneelle Willille. Aluksi heidän suhteestaan ei tahdo tulla mitään mutta vähitellen he lähentyvät. Kuullessaan Willin tahtovan kuolla päättää Louisa näyttää hänelle, että elämässä on paljon nautittavaa.


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Pidin kirjasta, koska se oli tavallaan kevyttä luettavaa, vaikka aihe olikin aika vakava. Louisa ja etenkin Will ovat todella mielenkiintoisia henkilöitä ja olisinkin toivonut kirjan kertovan enemmänkin Willin ajatuksista. Kirja lopun osasin arvata jo aiemmista tunnelmista (ja siitä, että kirjalle ilmestyi juuri toinen osa) mutta pidin silti toivoa yllä loppuun asti. Kirjan jälkeen jäi melko tyhjä olo ja kaipasin enemmän tietoa ja vastauksia kysymyksiini. Juuri tämän takia odotan saavani Jos olisit tässä -jatko-osan käsiini mahdollisimman pian!


1 kommentti:

  1. Hei kävin juuri eilen katsomassa tämän elokuvissa, ja oli kyllä aivan huikea! Suosittelee.
    Nyt täytyy sitten varmaan lukea tuo kirjakin, kun Kerta kehuja saa. :-)

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥