lauantai 2. huhtikuuta 2016

DIY: ELÄINTAULUT


Moikka ja mahtavaa huhtikuuta! :--)

Miten teidän aprillipäivä sujui? Onnistuiko joku huiputtamaan vai olivatko omat jekut onnistuneita?  Mä en ole mikään jekuttaja, joten pilat saivat jäädä tänäkin vuonna tekemättä. Päivän mittaan bongailtiin äidin kanssa eri medioiden aprillipiloja ja pohdittiin, uskooko joku niitä. Muuten päivä meni ennakkotehtävien maalauksen parissa, jonka sain viimein valmiiksi! Lopputulos ei ole ihan sitä mitä halusin mutta mielestäni ihan riittävä. Tänään olisi jäljellä enää lyijykynäpiirroksen loppuviimeistelyt - sitten tämäkin homma on takana päin!

Flunssa alkaa jo pikkuhiljaa antaa periksi, tuntuu ihanalta hengittää taas normaalisti. Toissa päivänä, kun tuo maalaaminen tuntui tökkivän todella pahasti ja stressitaso nousi kohti kattoa päätin ottaa pienen tauon tehtävistä ja toteuttaa yhden oman, useamman viikon ajan mielessä pyörineen, projektini. Näistä pienistä sisustustauluista tuli mielestäni oikein sievät ja ne pääsevätkin pian koristamaan ystäväni uutta asuntoa - kunhan tupaantulijaisten päivämäärä saadaan vielä päätettyä. Tässä vielä helpot ohjeet teillekin, joilla tuoda jotain omaperäistä kämpän tyhjille seinille!


TARVITSET:

valokuvakehyksen
värillistä paperia
sakset
(viivoitin)
paperiliimaa


TEE NÄIN:

Jos et ole kovin hyvä hahmottamaan muotoja, suunnittele ensin minkä eläimen haluat tauluusi ja hahmottele muoto erilliselle paperille. Sommittele eläimen sisään esimerkiksi kolmioita ja neliöitä. Leikkaa erikokoisia muotoja haluamasi värisestä paperista ja liimaa ne eläimen muotoon kehyksen taustapaperiin. (Jos sellaista ei ole käytä muuta valkoista paperia.)

Hauskoja askarteluhetkiä!

2 kommenttia:

  1. Hienot taulut! Vastaavantyylisiä näkee usein julisteina, mutta itsetehtyhän on monta kertaa parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera! :-) Nämä oli naurettavan helppoja tehdä ja saa juuri sellaisen kuin haluaa.

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥