sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

SPRING POSITIVES

Huomenta ja leppoisaa sunnuntaita!

Mä olen tällä hetkellä ihan loistotuulella, joten ajattelin levittää ainakin pienen osan tätä positiivisuutta tänne blogin puolelle. :--) Kevät lähestyy hyvää vauhtia ja ainakin allekirjoittaneen energiatasot ovat huipussaan - on siinä kesän odottamisessa aina jotain erityistä! Seuraavaksi kuitenkin luvassa listaa pienistä ja vähän suuremmistakin asioista, jotka ovat ilahduttaneet mua lähiaikoina.


✽ Ihanan suloiset hetket, kun Boo ja Vikke yrittävät tunkea yhtä aikaa syliin ja mahtuakseen joutuvat nukkumaan päällekkäin kasassa.  Näistä palleroista on muutenkin niin paljon iloa, että huono tuuli ei kestä kauaa.

✽ Aurinko paistaa ja aamuisin on niin valoisaa, että saatan herätä hyvissä ajoin ennen herätystä. Ensin tämä ärsytti hirveästi (jäihän viimeiset unen rippeet nukkumatta!) mutta pian tajusin, että ehkä olin ehtinyt nukkua juuri sopivan määrän, kun kerran heräsin pelkkään valoon.


✽ Voi kun kadut kuivuisivat nopeaan - vaatekaapin perällä odottaa nimittäin kaksi paria Vansin ystävämyynnistä ostettuja tennareita, jotka odottavat kiihkeästi käyttöön pääsemistä! :--D

✽ Lintujen laulu. Kuinka pieni asia voi ilahduttaa näin paljon? En viitsinyt laittaa kuulokkeita ollenkaan korviin eilisellä aamulenkillä, kun pikkulinnut sirkuttivat niin kovaa. Varma merkki keväästä!

✽ Äiti toi mulle yllätten kaupasta levyn lempisuklaatani (uusi Fazerin valkosuklaa lakritsilla ja vadelmalla) - ja mikä ihmeellisintä, tämä tapahtui ilman erillistä pyyntöä! Yleensä käy juuri päinvastoin, kun pyydän jotain niin äiti unohtaa sen tyystin kaupassa ollessaan. Tällaiseen hemmotteluun voisi jopa tottua.


✽ Ystävän tuoma Vitamin Well Everyday -vitamiinivesi. Hän oli huomannut Instagramistani, että tykkään kyseisistä vesistä ja olen kokeillut eri makuja. :--) Tätä kyseistä vihreän omenan makuista vettä en ollutkaan vielä maistanut, joten arvaatte varmaan kuka oli jo melkein kyynel silmässä tällaisen pienen eleen takia. On se ihan huippua, kun ympärillä on tyyppejä, jotka jaksaa yllättää. (Psst, you know who you are!)

✽ Täydellisesti onnistuneet aamiaisletut! Banaaniletut eivät ehkä olleet se "mun juttu" joten keittiössä alkoi armoton reseptikokeilu parhaan mahdollisen lopputuloksen löytämiseksi. Lopulta löysin mun makuun sopivan (ja melko terveellisen) reseptin, jonka voisin halutessanne jakaa myös täällä. Näiden jälkeen päivä sujuu varmasti paremmin.

TOIVOTTAVASTI TEILLÄ ON MAHDOLLISIMMAN POSITIIVINEN SUNNUNTAI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥