maanantai 7. maaliskuuta 2016

SALAISUUS

Minä olen bloggaaja. Nyt se on sanottu ääneen.

Mitä ihmettä? Moni teistä lukijoista saattaa nyt miettiä. Millainen salaisuus tuo muka on? Ehkä suurimmalle osalle se ei olekaan mutta en ole mainostanut blogiani hirvittävästi tutuille ja läheisilleni. Ajatus blogin kirjoittamisesta "tavallaan anonyyminä" tai ainakin tuntemattomille on tuntunut tähän asti hyvältä. En joudu miettimään niin paljon mitä ja miten kirjoitan blogiini, sillä tuskin kovin moni tuntee minua niin hyvin. Enkä luultavasti törmää teihin lukijoihin joka päivä. Näiden reilun kolmen bloggaajavuoteni ajan äitini ei ole lukenut blogiani. Hän kyllä tietää harrastuksestani mutta en ole suostunut kertomaan blogini osoitetta. Ajatus siitä, että äiti lukisi kirjoituksiani ei tuntunut aikanaan hyvältä. Tietenkin hän olisi voinut löytää blogin hakemalla esimerkiksi kissojemme nimiä googlen hakukoneesta.

Miksi siis oikein kirjoitan tätä tekstiä nyt? Mikä on muuttunut? Varmasti huomasitte, että otin helmikuun alussa osaa Friggsin ja Ruoka.fi-sivuston blogihaasteeseen. Kävi niin hassusti, että maissikakkureseptini haluttiin yhteen heidän mainokseensa. Mukaan liitetään myös oma esittelyni ja blogini tiedot. Lisäksi blogini sai hieman näkyvyyttä kisan verkkosivuilla sekä Annan SuperMinä-sivuilla, joista yksi tuttuni oli minut ja blogini jo bongannut. Tuhansien muiden blogien joukossa piilottelun aika näyttäisi olevan siis ainakin jollain tasolla ohi. Tuskin kuluu kauankaan, kun tuo lehti ja mainos ovat ulkona ja äiti löytää tuon mainoksen kautta tämän blogin - se vähän kauhistuttaa.

En häpeä tai kadu mitään, mitä olen täällä teille jakanut ja kirjoittanut mutta aina se, mitä joku sulle oikeasti tärkeä ihminen miettii jostain tekemisistäsi jännittää. Toivottavasti äiti (ja muut tutut!) suhtautuvat asiaan hyvin ja kannustavasti ja voin jatkaa tätä rakastamaani hommaa samalla ilolla kuin aiemmin!


// Kuvat on otettu viikko sitten maanantaina ja vaikka aurinko paistoi niin älkää erehtykö - oli ihan saakelin kylmä! Kuvat © Mette Helin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥