tiistai 29. maaliskuuta 2016

PAAHDETUT CASHEWPÄHKINÄT


Hei taas kaikki!

Nämä herkulliset itsetehdyt suolapähkinät näkyivät muun muassa instagramin puolella, kun paahdoin äidille ja mulle herkkuja tyttöjen leffailtaan. Tänään loppupuolisko tuosta cashewpähkinäpussista joutui pannulle, kun nuo ennakkotehtävät tuntuivat vievän voiton... En kuitenkaan aio antaa periksi - iltaan mennessä kaksi kolmesta työstä on valmiina! Se on lupaus. Teille muille tavallisten kouluhommien, viimeisten ylioppilaskokeiden, töiden ja samojen ennakkotehtävien kanssa taisteleville toivotan paljon tsemppiä näiden pähkinöiden reseptin kera! :--)

Muistattehan, että pähkinät sisältävät paljon pehmeitä rasvoja, jotka ovat hyväksi aivoille?


PAAHDETUT JA SUOLATUT PÄHKINÄT

200g (cashew)pähkinöitä
1 rkl öljyä
1-2 tl suolaa

TEE NÄIN: Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää pähkinät. Paahda kunnes pinta saa hieman väriä. Lisää öljy ja puolet suolasta ja paahda vielä hetki. Anna jäähtyä kulhossa talouspaperin päällä ennen lopun suolan lisäämistä. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa.


P.S. Kokeile myös muita mausteita kuten chili- tai paprikajauhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥