perjantai 11. maaliskuuta 2016

3 X ASU VAATEKAAPISTANI

Hei kaikki! Tänään luvassa olisi vielä jonkinlaista asupostausta - ei ihan sitä tavallisinta OOTD-tapausta, sillä en onnistunut hankkimaan ketään kuvaajaksi. Kokeilin ensin kuvaamista itsekseni kolmijalka apunani mutta kiitos puuttuvan kaukolaukaisimen tarkentamisesta ei tullut yhtään mitään ja luovutin  jo parin epäonnistuneen kuvan jälkeen. Kuulostaako kenestäkään tutulta tilanteelta?  Siispä takaisin sisälle ja suunnitelma B käyttöön.

Ei - nyt ei puhuta kuitenkaan Polyvoressa kootuista asukokonaisuuksista, sillä halusin "kerrankin" käyttää hyväksi omaa vaatekaappiani ja jo olemassa olevia vaatteita. Näiden kolmen syntyneen asun perusteella mun tyyliä voisi kuvailla sellaisilla sanoilla kuin helppo, rento ja mukavuuden haluinen eikä olisi yhtään väärässä! Tällä hetkellä tuntuu myös, että päälle ei päädy juurikaan väriä vaan suuri osa vaatteista on mustaa, valkoista tai harmaata. Ehkä se ei ole niin paha asia, kunhan niitä osaa yhdistää keskenään. Sellaiset all-black-everything -asut kun eivät ole niin mun juttu!


Farkut: ZARA // T-paita: MONKI // Tennarit: VANS // Rannekello: DANIEL WELLINGTON


Housut: PIMKIE // Collagepaita: H&M // Nilkkurit: VAGABOND // Aurinkolasit: TIGER


Hame: BIK BOK // Paita: H&M // Laukku: MARIMEKKO // Kengät: ?? 
// Hajuvesi: ELIZABETH ARDEN

Näistä kolmesta asusta suosikkini taitaa olla tuo ensimmäinen - denim-farkut, yksinkertainen t-paita ja tennarit ei voi kun toimia! Lisäksi asu tuo heti mieleen kevään ja kuivat kadut. Pidetään peukkuja, että siihen ei mene enää kovin kauan. :--) Toisessa asussa suosikkini ovat nuo viime kesänä Italiasta ostetut löysät olohousut, joita mukavampia saa hakea. Tällä säällä niiden alle täytyy piilottaa vielä sukkahousut mutta kesällä ne ovat mahtavat! Uskokaa tai älkää yli 30 asteen helteessä nämä olivat 10 x mukavammat kuin farkkushortsit.

MIKÄ ASUKOKONAISUUKSISTA ON SINUN LEMPPARISI?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥