maanantai 14. maaliskuuta 2016

KEVÄTTÄ KOTIIN!

Huomenta ja hyvää viikon alkua!  

Edellisestä sisustuspostauksesta on kulunut melkein kolme kuukautta (linkki postaukseen) ja vaikka nuo samat asiat kuuluvat yhä mun suosikkijuttuihin niin haluaisin esitellä muutaman uudemman ihastuksen kohteen, mitä sisustamiseen tulee. :--) Yhteishaut alkavat tällä viikolla ja koska aikeeni suuntautuvat sisustukseen liittyviin aloihin niin olen seurannut tarkasti tämän hetken trendejä ja poiminut niistä muutaman lempparini tähän Polyvoren kollaasiin. Löytyykö teidän sisustamisen must-have-listalta  kenties samoja juttuja?
1. Lasi - Lasi on ryhtynyt kiehtomaan mua materiaalina niin pienemmissä kuin vähän suuremmissa kin sisustuselementeissä. Keittiön lasiset säilytyspurkit ovat hauska yksityiskohta ja erikokoiset maljakot (kukkakimpuilla) näyttävät hyvältä pöydällä.

2. Kattovalaisimet - Yksinkertaiset (katto)valaisimet kuten nämä kollaasin lasiset yksilöt ovat tällä hetkellä mun ehdottomia suosikkeja. Myös erilaiset geometriset metallikehikot varjostimen tilalla luovat mielenkiintoisen ilmeen sisustukseen! Mielestäni valaisin ei saa näyttää turhan raskaalta ja iloitsenkin tämän hetken valaisimien kevyestä ulkonäöstä.

3. Pelkistetyt esineet - Jatketaan yksinkertaisuudella, sillä se vaan toimii. Pelkistetyt ja minimalistiset esineet sopivat helposti yhteen ja helpottavat huoneen hahmottamista. Huoneesta tulee mukavan tasapainoinen kun mikään esine ei ns. hyppää silmille. Minimalistisuuskin toimii  hyvin katseenvangitsijana.

4. Metalli - Varsinkin nämä metalliset säilytyskorit tuntuvat yhä hyvältä ratkaisulta säilytysongelmiin!

5. Graafiset sisustustaulut - Sisustuksessa näkyy tällä hetkellä paljon graafisia sisustustauluja ja jopa niistä rakennettuja tauluseiniä. Ne saavat ehdottomasti hyväksyntäni! Esimerkiksi Desenio-verkkokaupasta löytyy paljon inspiroivia ideoita ja julisteita.

6. Viherkasvit - Vaikka itse olenkin kerrassaan surkea viherkasvien hoitaja (kaktuksetkin kuolevat!) niin silti kotona pitää olla edes jotain vihreää. Jos siis jaat kokemukseni oikeiden kasvien hoitamisen vaikeudesta niin satsaa mahdollisimman todellisen näköisiin tekokasveihin tai kaupan kukkakimppuihin. Ainakin nyt keväällä myytävät tulppaanit tuovat heti tunnelmaa sisustukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥