torstai 31. maaliskuuta 2016

INSTAGRAM 03 / 16

Kuukausi vaihtuu jälleen kerran ja huomenna ollaankin enää kahden kuukauden päässä kesästä!! Miten tässä taas näin kävi? Tuntuu, että ihmettelen aina kuukauden loppuessa, kuinka nopeasti aika kuluu. Eikä ihme - nyt maaliskuussa päiviin on mahtunut niin paljon kaikenlaista, että ainakin mun pää on ollut ihan sekaisin. On siis täydellinen aika julkaista kasa Instagramiin ilmestyneitä kuvia, joista osa on varmasti nähty täälläkin. Eli lähdetään katsomaan, mitä tässä kuukaudessa oikein tapahtuikaan! :--D


- Olen fiilistellyt lumen sulamista ja kuivia katuja. Kaivanut tennarit ja muut kevät kengät esiin ja odottanut malttamattona niiden vetämistä jalkaan.

- Lukenut niin lehtiä kuin kirjoja. Herkutellut ehkä hieman enemmän kuin olisi pitänyt!

- Saanut ajokortin ja ajanut jo reilut 100 kilometriä!! Ihastellut äidin antamia ruusuja, jotka kestivät harvinaisen pitkään.

- Leiponut ensimmäisen naked cakeni sekä herkullista juustokakkua. Aloittanut neuloa alpakkalangasta ihanan ohuita villasukkia, värjännyt hauskoja kynttilöitä, testannut uutta mukikakkua ja kuorinut kuivaa ihoa itsetehdyllä kuorinnalla.

- Saanut flunssan ja maannut sängyssä useita tuntia kipulääkkeen ja kissan kanssa.

- Taistellut yliopiston ennakkotehtävien kanssa (joissa näköjään koko maailma on yhtäkkiä mua vastaan!)  ja yrittänyt laittaa opiskelupaikkoja jonkinlaiseen järjestykseen. Hylännyt suunnitelman ja luonut uuden. Stressannut, itkenyt ja saanut ahdistuskohtauksia. Syönyt ja nukkunut ihan liian vähän.

- Saanut työtarjouksen TE-toimistolta aivan viime tipassa. Kirje saapui eilen ja työpaikan hakuaika loppuu tänään. Kirjoittanut tämän aamun työhakemusta ja ansioluetteloa. Kironnut kyseisen kirjeen lähettäjää, joka ei ollut huomioinut pääsiäisestä johtuvaa postin kulkemattomuutta.

- Palannut takaisin ennakkotehtävien pariin. Uskotellut itselleen, että kaikki kääntyy parhain päin. Syönyt välillä pakastimesta jäätelökakkua.

4 kommenttia:

 1. Voimia sulle :) Muistan itsekin kuinka raskasta kaikki pääsykokeet ja muut olivat. Kyllä sä jonnekin sisään pääset ja jos paikka jää saamatta niin yrität sitten uudestaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Mun oli pakko tulla sanomaan, että otat aivan upeita kuvia!!! miten hitossa saat kuvista noin hyviä, mitä asetuksia käytät? Mulla on tietääkseni vähintäänkin yhtä hyvä kamera, mut mun kuvat näyttää vaan teennäisiltä ja kiusallisilta... Miten sä teet sen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua - kiitos todella paljon! Täytyy tunnustaa, että liian usein käytössä on kameran automaattiasetukset mutta kyllä tuo objektiivi tekee paljon! Kuvat ovat paljon valoisampia ja pienellä muokkauksella värit ja muut saa helposti esille. En osaa neuvoa sen enempää kuin että kokeilemalla oppii parhaiten, mikä toimii ja mikä ei. Tsemppiä ja iloa kuvaamiseen!

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥