lauantai 5. maaliskuuta 2016

DIMILY - RAKASTAN (2016)

Hei kaikki!

Se olisi taas viikonloppu menossa! Tänään ajattelin vinkkailla teille mut koukuttaneesta kirjasta, kyseessä on Estelle Maskamen DIMILY-sarjan ensimmäinen osa Rakastan, jonka ostin maanantaina Helsingistä. Kirja on todellakin suosionsa ansainnut, en nimittäin saanut laskettua sitä kädestäni ja ahminkin kirjan kannesta kanteen kahdessa illassa. (Luultavasti yksikin olisi riittänyt ellei seuraavana aamuna olisi ollut lääkäriaika ja aikainen herätys!) Siis jos joku siellä ruudun toisella puolella on tylsistynyt eikä viikonlopulle ole kummempia suunnitelmia niin nyt äkkiä kirjakauppaan/kirjastoon etsimään tämä teos käsiisi. Lupaan ettet kadu sitä! :--D


MISTÄ ON KYSE?

Estelle Maskame on vasta 18-vuotias nuori mutta nousi suureen suosioon alunperin Wattpadissa julkaisemansa DIMILY-trilogiansa  (Did I Mention I Love You?) vuoksi. Trilogia ihastutti miljoonia lukijoita ja pian hänelle tarjottiin kustannussopimusta. Trilogia kertoo 16-vuotiaasta Edenistä, joka saapuu viettämään kesää isänsä uuden perheen luokse Kaliforniaan. Edenillä on kolme velipuolta, joista vanhin, 17-vuotias Tyler herättää tytön mielenkiinnon. Tutustuessaan Tyleriin Eden huomaa olevansa ihastunut velipuoleensa, mikä aiheuttaa kosolti ongelmia ja draamaa. Mikä Tylerin salaisuus on ja onko suhteella tulevaisuutta?


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Ei varmaan jäänyt yhtään epäselväksi, mitä mieltä olen kyseisestä kirjasta? ;--D Harvoin törmään nuorten kirjaan, jota on yhtä vaikea laskea kädestään. Kirja kertoo mukavan aidon tuntuisesti nuorten välisistä suhteista ja elämästä tällä hetkellä. Kevyttä luettavaa, joka kuitenkin herättää paljon ajatuksia ja tunteita. Plussaa myös siitä, ettei kirja sisällä fantasiaa - mun olikin aika löytää jotain muutakin luettavaa. Kirjassa tykkään myös siitä, että henkilöistä on onnistuttu tekemään mielenkiintoisia. Hyväkin tarina kaatuu, jos henkilöt jäävät liian pintapuolisiksi. Varsinkin Tyler vaikuttaa todella mielenkiintoiselta henkilöhahmolta, jollaiseen voisi törmätä täällä oikeassakin maailmassa.

Suosittelen kirjaa ehdottomasti kaikille, ketä vaan voisi vähänkään kiinnostaa!  Kirja on erinomaista hyvän mielen luettavaa eikä liian vakavaa. Lukija pääsee sukeltamaan mukaan mielenkiintoiseen kalifornialaisnuorten elämään, joka täyttää kaikki aikaisemmat mielikuvat rantajuhlista, ostoskaduista kuin ystävyyssuhteista. En malta odottaa seuraavan osan ilmestymistä huhtikuussa. Onneksi trilogian kaikki kolme kirjaa ilmestyvät lyhyellä aika välillä (puolen vuoden sisällä toisistaan!) sillä mikään ei ole turhauttavampaa kuin seuraavan kirjan pitkä odotus!


// Sarjan seuraava osa DIMINY - Tarvitsen ilmestyy huhtikuussa ja kolmas osa DIMIMY - Kaipaan heinäkuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥