keskiviikko 24. helmikuuta 2016

RAHKAINEN MUSTIKKASMOOTHIE


Hei kaikki!

Nyt helmikuun aikana olen taas innostunut aamupalasta - etenkin erilaisista smoothieista! ;--) Söin oikeastaan koko tammikuun ajan avokadoleipiä, mikä alkoi pikku hiljaa hieman tökkimään. Oli siis aika kokeilla jotain muuta. (Avokadoleivät kuuluvat yhä muutamaan aamupalaan...) Muutaman kokeilun jälkeen ihastuin jälleen smoothien valmistamiseen - se on niin helppoa ja smoothien makua ja rakennetta voi muunnella itse! Jaoinkin jo yhden lemppariresepteistäni, vanilja-mansikkasmoothien reseptin löydät täältä.

Tänään on vuorossa toinen, vähintään yhtä helppo ja herkullisen makuinen smoothie-resepti. :--) Saanko siis esitellä: Rahkainen mustikkasmoothie! Tämä smoothien syntyi jälleen kerran jääkaapista löytyneistä aineksista: skyr-rahkasta sekä mustikkakeiton lopusta. Makeutukseksi mukaan lähti myös hieman tummennut banaani.


MUSTIKKASMOOTHIE (2 isoa annosta)

2 prk vadelma-granaattiomena skyr-rahkaa
3 dl sokeritonta mustikkakeittoa
1 kypsä banaani

TEE NÄIN: Kuori ja viipaloi banaani. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Koristele halutessasi parilla banaaniviipaleella. = Hyvä alku (koulu)päivälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥