torstai 18. helmikuuta 2016

ONLINE SALES HAUL

Torstai-iltaa rakkaat  

Jostain syystä vaatteet ovat lähes tulkoon kadonneet näistä ostospostauksista - niiden sijaan ihastelen ja hehkutan kaikenlaisia sisustuslöytöjä. :--) Hieman vajaa kuukausi sitten esittelin edelliset keittiöön liittyvät ostokset (Löydät jutun täältä!) ja taas ollaan samalla asialla. Puolustukseksi täytyy sanoa, että olin ehtinyt tilata nämä H&M:n löydöt jo edellisen postauksen aikaan mutta en vain malttanut odottaa näiden saapumista.

Nyt sain nämä tässä samassa postauksessa näiden ihanien KoKo-lautasten kanssa - jotka ovat oikeastaan pääsyy tälle postaukselle. Tykkään noista lautasista x 10 000 ellen enemmän! Samalla muistin, etten ollut jostain syystä esitellyt ollenkaan ylioppilaslahjaksi saamiani KoKo-sarjan keittolautasia, joten niistäkin löytyy kuva tuolta alhaalta. ;--)

Lasiset purkit, H&M Home (7,20€/kpl)

Ystäväni onnistui ostamaan mielestäni täydelliset lasiset keittiöpurkit Pentikiltä. (Saatat tunnistaa itsesi tästä!) Ja nähdessäni purkit täynnä pastaa halusin itselleni ehdottomasti samanlaiset! Mutta koska purkkeja ei enää löytynyt valikoimasta jäin odottamaan jotain korvaavaa. Kunnes eteeni ilmestyivät nämä H&M:n alennussivuilta - mietin hetken ja päätin kokeilla. Voisihan purkit palauttaa, jos en pitäisikään niistä. Tarinan loppu taitaa olla tämän kuvan myötä selvillä.

Puinen tarjoiluvati, H&M Home (8,10€)

Toinen H&M:n jättimäisen laatikon tuotteista oli tämä puinen tarjotin, jonka alkuperäinen hinta oli muistaakseni lähellä 30 euroa. Löytäessäni sen ale-sivuilta näin huokeaan hintaan oli päätös selvä - ostoskoriin! Tämä toimii niin hedelmäkulhona kuin sisustuselementtinä. Pidän erityisesti tästä materiaalista - puu on niin kaunista!

Koko Lautanen 23cm aqua, Iittala (7,50€/kpl)

Saatatte muistaa tässä postauksessa esittelemäni Koko-mukit, jotka olivat huippulöytö meidän lempparikirpputorilta. Ajan kuluessa olen ihastunut niihin vain koko ajan enemmän - niin ihana malli  ja väri! Ei siis ollut ihme, etten saanut mielestäni näitä saman sarjan lautasia, jotka olivat älyttömän hyvässä alennuksessa Iitttalan tehtaanmyymälässä. Sillä kerralla lautaset jäivät tosin myymälään mutta kun huomasin tarjouksen olevan voimassa myös verkkokaupassa lähti kuuden lautasen tilaus matkaan. Enkä voisi olla enempää tyytyväinen! Nämä ovat täydelliset salaatille, risotolle ja pastalle ja tulevat varmasti ahkeraan käyttöön suurempien KoKo-lautasten rinnalla!

KoKo Syvä lautanen 24cm, ylioppilaslahja

Toivoin näitä keittolautasia ylioppilaslahjaksi ja ne myös sain! :--) Näitä on tosin vain neljä eli jossain vaiheessa pitää varmaan hankkia vielä kaksi. Onhan noita muitakin lautasia se kuusi kappaletta.

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen Koko-kerääjä! :) Harmi, että noita lautasia ei ollut vaaleanpunaisia muuten olisi ehdottomasti lähtenyt tilaukseen. Sulla on muuten oikein kiva blogi ja kauniita kuvia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Kiva kuulla, että muutkin tykkää kyseisestä sarjasta!!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥