sunnuntai 14. helmikuuta 2016

KYLMÄ FAZERIN SININEN KAAKAO


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ IHANAT

Ystävänpäivän kunniaksi haluan jakaa teille kaakao-ohjeen, jota on ilo nautiskella sohvalla oman kullan kainalossa, yksin vilttiin kääriytyneenä tai kavereiden kanssa. Tämän syntisen herkullisen kaakaon valmistaminen ei käy yhtä nopeasti kuin tavallisen kaakaojauheesta tehdyn sukulaisensa. Tämä tosin peittoaa kaakaojauhelitkut 10-0! Kannattaa siis ehdottomasti nähdä pieni vaiva tämän herkun eteen, sillä uskallan vannoa, että tämä ensimmäinen lasillinen ei jää ainoaksi. Loppujen lopuksi ainoa "ylimääräinen" työvaihe tulee kuuman kaakaon jäähdyttämisestä. Toki tämä voisi toimia myös niin, että suklaan sulattaa ensin mikrossa ja lisää sen kylmään maitoon... Mutta ota ja tiedä tuosta?


FAZERIN SININEN KAAKAO (2:lle)

4 dl rasvatonta maitoa
100g Fazerin sininen -suklaata
+ kermavaahtoa
+ suklaatäytekeksejä
+ ym. koristeita

TEE NÄIN: Kuumenna maito pinnoitetussa kattilassa koko ajan sekoittaen. Ota pois liedeltä ja lisää pilkottu suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut täysin. Kaada kaakao mukeihin tai nosta sellaisenaan jääkaappiin jäähtymään. Kun kaakao on jääkaappikylmää kaada se kahteen korkeaan lasiin, pursota pinnalla kermavaahtoa ja koristele haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥