perjantai 19. helmikuuta 2016

HOME WORK OUT

Energistä perjantaita!

Täällä blogissa ei ollakaan aiemmin nähty mitään treenipostauksia - ehkä sen takia, että ennen en treenannut niin paljoa ja treenaaminen tuntui enemmänkin pakkopullalta kuin päivän odotetuimmalta hetkeltä. Vielä en ole saavuttanut tuota jälkimmäistä tunnetilaa mutta nykyään pystyn jo nauttimaan päivän treenistä. Ajattelinkin siis jakaa yhden kotitreenini sisällön teidän kanssanne! Tämä on aika monipuolinen setti, josta löytyy liikkeitä kehon eri alueille. Mukana menossa mulla on 1,5 kg kuntoilupallo mutta treeni onnistuu myös ilman. Päivästä, olosta ja ajan määrästä riippuen tätä vedetään kaksi tai kolme kierrosta. Kierrosten välissä voi pitää lyhyen tauon, jos siltä tuntuu. :--)


MY ROUTINE WORKOUT

20 x kyykky

20 x vuorikiipeilijä

20 x burpee

10 x punnerrus

20 x istumaannousu painon kanssa

60 sek kyykky seinää vasten

60 sek lankku

60 sek sivulankku (30 sek/puoli)


Ai että tän setin jälkeen on aina niin energinen olo! Päivästä tulee vielä hieman parempi, kun treenin taustalle valitsee kunnon motivaatiomusiikkia (Esimerkiksi Fort Minor - Remember the Name) ja palkitsee jälkeenpäin itsensä raikkaalla rahka-smoothiella.  // Muuten jos teillä on jotain kivoja kotitreenejä niin kertokaa (tai linkatkaa) ihmeessä!

5 kommenttia:

 1. Kamelinvarvas :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella lapsellista lähteä kommentoimaan tuollaista. Peukut Katri sulle, kun osaat suhtautua hyvällä asenteella tällaisiin. :-) Mukavaa kevään odotusta sulle ja intoa treeneihin!

   Poista
  2. Kiitos ano! :) Koitetaan nyt jättää tämä kommenttien ruotiminen tähän. No hard feelings!

   Poista
 2. No onpa hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Oho :--D *reps* Taas niin edustavana että...

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥