lauantai 27. helmikuuta 2016

ESPRESSO HOUSE TULI HELSINKIIN!

Moikka ihanat!

Saavuin tänne Helsinkiin viime yönä ja tämän aamun aion kiertää keskustaa. Hurjaa, kuinka nopeasti tämä kaupunki muuttuu! Paljon uusia kauppoja ja kahviloita on ilmestynyt katukuvaan - niistä yksi on Espresso House, jonka Kampin kahvilassa istuskelen juuri nyt. :--) Ihastuin kyseiseen kahvilaketjuun Tukholman oppilasvaihdon aikana ja olen äärettömän iloinen, että ketju laajensi tänne Suomeen. Vielä kun Joey &the Juice saataisiin tänne niin tämä tyttö kiljuisi riemusta... Rakastuin kyseisen kahvilan mehuihin ja toasteihin palavasti Köpiksen matkalla. Onneksi Tukholman keskustasta pitäisi löytyä heidän kahvilansa - sinne siis seuraavaksi!


Onko joku muukin kuin mä missannut kokonaan Espresso Housen saapumisen Helsinkiin? Heidän sivuiltaan kävi ilmi, että ketju avasi kahvilansa täällä jo kuluneena syksynä. Ei siis ihme, että olin  tähän asti autuaan tietämätön asiasta - olinhan silloin jo kotona Keski-Suomessa. Olen kirjoittanut aiemmin postauksen Tukholman Espresso Housesta (Löydät sen täältä ) mutta muutama kuva ja (ylistävä) sana vielä tässäkin yhteydessä tuskin haittaa ketään?


Tulin siis kaupunkiin viime yönä ja nyt suunnistin heti ensimmäiseksi aamiaiselle tänne. Valinta ei ollut todellakaan helppo mutta lopulta päädyin tilaamaan juusto-kalkkuna-foccacian ja vadelma-omenatuoremehun. Tykkäsin todella paljon! Varsinkin tuo tuoremehu oli ihanan raikasta ja vadelmaista. Myös lämmitetty foccacia vei kielen mennessään. Kahvilan sisustus muistuttaa paljon Tukholman kahviloita ja tuo hyviä muistoja mieleen. Tällä hetkellä kahvila on melko tyhjä, onhan lauantaiaamu. Kohta mun pitääkin lähteä, jotta ehdin vielä kaupoille, nähdä yhtä ystävää, juosta kummitädin luokse ja sieltä ajoissa laivaan. Tukholma, täältä tullaan!


// Mitenhän mun oikein käy, jos päädyn opiskelemaan tänne Helsinkiin?? Osaan jo arvata, mistä mut löytää vapaa-ajalla herkuttelemasta... ;--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥