tiistai 23. helmikuuta 2016

5 WAYS TO FOLLOW ME

Moikka! 

Tänään ajattelin valottaa muutaman tavan, joilla voit seurata blogiani. Itse seuraan suurinta osaa blogeista perinteisen bloggerin lukijat-toiminnon kautta - kuten varmaan moni muukin. Joukosta saattaa löytyä kuitenkin niitä, jotka käyttävät blogien seuraamiseen jotain muuta palvelua. En ole tuntenut tarvetta luoda blogilleni omia Facebook-sivuja tai Instagram-profiilia mutta ainakin seuraavien palveluiden kautta pääset seuraamaan blogini tapahtumia:


BLOGIT.FI

Blogilistan seuraajaksi perustettu palvelu, josta tykkään henkilökohtaisesti ehkä eniten! Selkeä ja helppo käyttää ja iso plussa ihanan raikkaasta ulkoasusta. Mielestäni tämä on paljon parempi kuin blogilista-palvelu. It's just my life -blogilla on tällä hetkellä sivulla kuusi seuraajaa.


 BLOGLOVIN'


Kansainvälinen blogeja yhteen keräävä sivusto, jota voisin käyttää hieman aktiivisemmin. Blogilla näyttää olevan kyseisessä palvelussa viisi tilaajaa, mikä on mielestäni positiivista, sillä en ole asiaa täällä mainostanut. Sivusto ilmottaa uusimmista postauksista ja mahdollistaa kiinnostavien postauksien (esimerkiksi reseptien ja tutorialien) tallentamisen myöhempää lukemista varten!

 BLOGKEEN

Blogkeen-palvelustakin blogini löytyy - en tosin osaa sanoa miksi. Tätä palvelua kun en itse käytä koskaan ja salasanakin oli ihan unohduksissa. Sivusto ei ole mielestäni yhtä helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen kuin edellä mainitut eikä ulkonäkökään oikein sytytä. Näköjään tänne liittyminen ei ole mennyt kokonaan hukkaan, sillä blogilta löytyy kuin löytyykin yksi tilaaja. :--) Kiitos siis sinä siellä!


BLOGIPOLKU

Uusin sivusto, jonka kautta voit seurata blogini päivittymistä.  Ensi silmäyksellä ihan mukavan ja toimivan näköinen kokonaisuus - toivottavasti löydätte tänne myös tätä kautta! Suosituimmat blogit voivat saada tätä kautta erilaisia yhteistöitä yritysten kanssa.

INSTAGRAM

Instagramista löydät minut käyttäjällä katri_i. Olen hyvin aktiivinen Instagramissa, sillä en omista esim. Snapchat-sovellusta. Täällä seuraamalla saat ensimmäisenä makupaloja tulevista postauksista ja  muusta menosta behind the scenes -tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥