torstai 14. tammikuuta 2016

LINK YOUR BLOG vol 3


Moikka ja mukavaa torstaita!

Vuorossa tänään siis blogin kolmas Linkkaa blogisi -postaus. :--) Edellisten kertojen perusteella uskallan odottaa jälleen monia tasokkaita ja kiinnostavia blogeja. Muutama ahkerasti seuraamani bloggaja on joko lopettanut kirjoittamisen tai vaihtanut bloginsa yksityiseksi. Muutamat taas pitävät juuri nyt taukoa tai kirjoittavat jostain syystä entistä harvemmin. On siis korkea aika pistää taas uusia ja kiinnostavia blogeja hakuun!

Jos siis omistat mielestäsi tutustumisen arvoisen blogin niin linkitäthän sen osoitteen lyhyen kuvailun kanssa tämän postauksen kommentti osuuteen. Osallistumalla annat luvan kuviesi käyttämiseen, jos blogisi pääsee mukaan esittelypostaukseen! Kerrothan kommentissasi vähintään nämä asiat:

1. Blogin osoite ja nimi (jos eri kuin osoite)
2. Blogin aihepiiri
3. Minkä ikäinen olet ja missä päin asut?

Valitsen blogeista 5 suosikkiani (saatan toki liittyä muihinkin lukijaksi!) Tutustuttuani blogeihin kirjoitan tavalliseen tapaan tänne esittelypostauksen valitsemistani blogeista. Aikaa blogien linkittämiseen on sunnuntaihin 24.1. kello 20 asti.

16 kommenttia:

 1. Minun blogissani oletkin tainnut joskus käydä pyörähtämässä :)

  Tanssin aamuruskoon päin (http://tanssinaamuruskoon.blogspot.fi/)

  Blogia kirjoittelee 18-vuotias Äänekoskelta kotoisin oleva Nurmeslainen. Blogissani sisustetaan, kokkaillaan, leivotaan, tanssitaan, opiskellaan, luetaan kirjoja, nautitaan pienistä hetkistä ja välillä pohditaan elämän menoa vähän syvällisemmin.

  VastaaPoista
 2. Täällä kirjoittelee 28-vuotias lifestyle-bloggaaja Jyväskylästä käsin. Yleensä eksyn aiheesta ja juttua tulee niin leffoista, kissoista kuin Euroviisuistakin. Välillä jaan hyväksitodettuja ruokaohjeita, toisinaan taas pohdin päivän kuumia puheenaiheita. Tervetuloa mukaan! :)

  http://avekatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. www.aeska.fi > aihepiiriin kuuluu muodin lisäksi myös kauneus ja lifestyle tyylisiä postauksia :) ikää minulla on 23 ja asustelen Rovaniemellä :)

  VastaaPoista
 4. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  Heipä hei! Tätä lifestyleblogia kirjottelee 24-vuotias nuori nainen, vaimo ja 1-vuotiaan äiti Seinäjoelta. Blogistani löytyy asuja, kirpputorilöytöjä, sisustusta, reseptejä ja sitten ihan sitä tavallista arkea. :)

  VastaaPoista
 5. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  Lifestyle by Maiju Kristiina S.

  Käsittelee elämää koko kauneudessaan !

  22/ Tampere

  VastaaPoista
 6. http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  Vilhelmiina Lyydia -blogi sisältää kuulumisia, vinkkejä ja paljon valokuvia, kyseessä on siis lifestyle/valokuvaus -aiheinen blogi. Blogissani seikkailee myös kaksi ranskanbulldoggiamme. Kirjoitan välillä myös hieman syvällisempiäkin tekstejä esimerkiksi ahdistuksesta. Olen tänä vuonna 16-vuotta täyttävä tyttö Etelä-Suomesta.

  VastaaPoista
 7. Olen 17-vuotias lukiolainen Raumalta. Blogini on valokuvablogi, joten kuvia on paljon, niin arjesta, koirista kuin reissuiltakin.
  http://tarumariaaa.wordpress.com Daylight

  VastaaPoista
 8. http://lifeascinderella.blogspot.fi/
  ❀Cinderella Days❀

  20-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! :)

  Ja muuten, kiitos ihanasta BodyShopin lahjapakkauksesta! :) Kävipäs mulla arpaonni!

  VastaaPoista
 9. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  Tiia, 18-vuotias oululainen joka opiskelee Torniossa. Takana vuoden verran video-painotteista media-alaa, vuoden mittainen valokuvauskurssi ja tällä hetkellä käynnissä kolmen vuoden mittainen kuvallisen ilmaisun tutkinto.

  VastaaPoista
 10. Reilu kolmekymppisen itäsuomalaisen ajatuksia kauneuteen, kosmetiikkaan ja aina välillä kaikkeen muuhunkin liittyen. :)

  http://blingershimmer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Blogini on valokuvausblogi, josta löytyy kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä ja joskus valokuvausvinkkejä. Itse olen 16-vuotias ja asun eräässä pikkukaupungissa Lahden lähellä :)

  VastaaPoista
 12. http://sanojasateessa.blogspot.fi/

  Blogia kirjottelee 17v lukiolaistyttö Lopelta, eli Etelä-Suomesta. Blogista löytyy kuulumisia ja ajatuksia kuvien kera, mutta ihan perinteiseksi lifestyleksi en sitä sanoisi. Kuvia ja ajatuksia, niinkin sen voisi lyhyesti sanoa. :)

  VastaaPoista
 13. http://kuvastimeni.blogspot.fi/

  Kuvastin pitää sisällään mm. (perhe)lifestyleä, valokuvausta ja arkista elämää (kirppistelyä, leivontaa, ruuanlaittoa jne.). Kirjoittajana toimii muutaman päivän päästä 23-vuotias nuori nainen tämänhetkisenä asuinpaikkanaan Lahti.

  VastaaPoista
 14. Judith Josefina
  http://mittliv00.blogspot.fi/

  15- vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Kirjoittelen lifestyle-blogia. Blogissa kirjoittelen mm. sisustuksesta, asuista, jaan erilaisia leivonta ohjeita eli kaikesta mitä lifestyle- blogissa voikaan kirjoittaa.

  VastaaPoista
 15. http://unelmannuppuja.blostpot.fi/

  Blogi on täynnä 20-vuotiaan opiskelijatyttösen haaveita maailmanvalloittamisesta ja tavallisesta elämästä. Valokuvia valosta, fiilistelyä arjen pienistä tähtihetkistä, sanataiteilua, kauniita asioita, inspiroitumista. Tällä hetkellä majailen Jyväskylässä, olen kotoisin Hämeenlinnasta ja joskus vielä toivon asuvani puumajassa aivan toisella puolella maailmaa. ;)

  VastaaPoista
 16. Uusi blogi Sisgostyle on 3 lapsen äidiltä jonka Intohimona ovat tyttölasten edulliset, mutta muodikkaat vaatteet. Keskimmäinen lapsista jakaa samat ajatukset äidin kanssa ja pienimmäinen apinoi perässä :) Esikoinen teini/lätkä/jätkä ei ole ilmoittanut halukkuuttaan blogin vaatemalliksi.. mikä yllätys ;)

  http://sisgostyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥