lauantai 23. tammikuuta 2016

KITCHEN STUFF

Moikka jälleen ja rentouttavaa launtaita! :--)

Edellisestä ostospostauksesta on taas vierähtänyt tovi ja toki sinä aikana on pari löytöä tehty. Vaikka joulun jälkeiset alennusmyynnit olikin mun osalta melko turhat - etsinnässä olisi pari täydellistä neuletta mutta ainakaan vielä sopivia ei ole löytynyt - mitään erityisempää ole kaupoista kotiin kulkeutunut. Tässä kuitenkin muutamat kotiin asti päässeet ostokset, jotka kuten arvata saattaa ovat jälleen kerran sisustus-/keittiötavaroita.

Tuollaisia "juomapurkkeja" olen etsinyt jo parin vuoden ajan (törmäsin näihin ensimmäisen kerran Santorinin lomalla kesällä 2013) ja vihdoin löysin nämä ihanat kahvalliset purnukat meidän Citymarketin hyllyltä. ;--) Nämä on kyllä niin kivat!! Tuo kansi on muuten myös todella kätevä, sillä lasiin voi valmistaa smoothien valmiiksi odottamaan ja kansi paikoillaan se säilyy tuoreen makuisena eikä ota itseensä epämiellyttäviä hajuja jääkaapissa odottaessaan.

Arabian Uunikokki-vuoka on ollut tarkoitus ostaa jo kauan aikaa ja viimein päätin sen hankkia, kun yksi S-ryhmän lahjakorteistani oli menossa vanhaksi. Tässä on ehditty valmistaa jo makaronilaatikko, lasagnette kuin janssoninkiusauskin.  Ja nuo suloiset Maku keittiöpurkit sain joululahjaksi äidiltä mutta muistin kuvata ne vasta nyt, sillä en ensin raskinut avata niiden kaunista pakettia...

JUOMAPURKIT, K-Citymarket
 KYNTTILÄT, Viherlandia (-50%)
 KEITTIÖPURKIT, K-Citymarket (Joululahja)
UUNIKOKKI-vuoka, Arabia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥