tiistai 19. tammikuuta 2016

KIPUA

Huomenta ja hyvää tiistaita!

Eilinen ja tämä päivä ovat kuluneet historiallisen hitaasti - syynä tähän on ollut sängyssä makaaminen. Sattui nimittäin niin ikävästi, että onnistuin viime viikolla palelluttamaan pahasti jalkani. Käveleminen tekee todella kipeää ja jalkapohjat ovat turvoksissa, kuumottavat ja aivan punaiset... Toivon todella, ettei mitään hermoja ole vahingoittunut ja jalkojen tulevan kuntoon mahdollisimman pian. Tällä hetkellä joudun syömään lääkärin määräämiä kipulääkkeitä, jotta pystyn nukkumaan yöllä. Että kävikin näin. Paleltumille kun ei ole mitään toimivaa hoitoa eli ainoa ratkaisu on kivun lievittäminen.  Ainakin nyt saan viettää luvan kanssa aikaa peiton alla lämpimässä, kun ulkona paukkuu -30 asteen pakkanen. Ihan kamalaa, kun ei viitsisi edes ovea avata!


Tämä viikko siis menee hieman vähemmällä ohjelmalla, kun yritän parhaani mukaan parannella itseäni. Olen aloittanut katsomaan norjalaista Mustamaalattu-sarjaa netistä ja jäinkin jo parin jakson jälkeen koukkuun... Taisin katsoa eilen jo kuusi jaksoa putkeen ja tänään olisi luvassa vielä kolme ennen torstaina ilmestyvää päätösjaksoa! :--D Onko teillä vinkkejä hyvistä sarjoista, joita kannattaisi aloitella seuraavaksi?? Vinkkejä otetaan mielihyvin vastaan! Toivottavasti loppuviikosta tämä kipu hellittäisi edes hieman, sillä olisi mukavaa keksiä jotain tekemistä - onhan mun 20-vuotissynttärit ihan nurkan takana! Mennään varmaan syömään Jyväskylään Kissanviiksiin äidin kanssa kuten aikaisempina vuosina. Siitä onkin muodostunut jo tietynlainen perinne. Helsingissäkin olisi hauska piipahtaa ja nähdä kavereita. On jo hieman ikävä suuremman kaupungin menoa ja meininkiä...


Tärkein meinasi ihan unohtua - nimittäin ensi viikon maanantaina mulla on vihdoin ja viimein edessä teoriakoe! Arvatkaa vaan jännittääkö? Aloitin autokoulun oppikirjan oppien kertaamisen eilen ja ainakin vielä tuntuu siltä, että asiat ovat ihan hyvin muistissa. Ainoastaan ohitustilanteissa etäisyyden arvioiminen aiheuttaa vaikeuksia. Mutta eiköhän sekin onnistu, kun harjoittelee tarpeeksi. Huomisen reseptikin on vielä hakusessa - se olisi tosin tarkoitus toteuttaa vielä tämän päivän aikana eli saa nähdä, mitä oikein keksin. Olisiko teillä muuten mitään toiveita näiden ruokajuttujen suhteen? Toiveita saa aina heittää kommenttien joukkoon!

4 kommenttia:

 1. Eikä onpas kurjaa toi paleltuminen!:( Paleltuiko ne ulkona vai miten? Toivottavasti paranet pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonahan ne, kun seisoin bussipysäkillä puoli tuntia :(

   Poista
 2. Voi kun kamala! :( Ei kai vaan noussut rakkoja? Tosi ikävä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi ja kipukin on jo laantumassa. :) Eiköhän tämä tästä.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥