sunnuntai 3. tammikuuta 2016

JOULUKUUN SUOSIKIT ♥

Hei ja hyvää vuoden ensimmäistä sunnuntaita!


Tänään mennään taas tutulla linjalla, tiedossa siis viime vuoden viimeiset kuukauden suosikit. Helmikuun puolella päästäänkin sitten ensimmäisiin vuoden 2016 suosikkeihin mutta ei nyt mennä vielä sinne asti. Joulukuulta olisi löytynyt paljon enemmänkin suosikkeja mutta valitsin jälleen vain muutaman jutun, jottei tämä postaus kasva monen sivun pituiseksi. Nyt kuitenkin sukelletaan joulukuun suosikkien pariin!


Rannekello, Daniel Wellington 
Tilasin tämä ihanuuden itselleni joululahjaksi DW:n verkkokaupan joulukampanjasta. Hihnaksi halusin ehdottomasti ajattoman tumman ruskean nahkarannekkeen ja lisäksi valitsin vaihtorannekkeeksi raidallisen Glasgow-hihnan. Löydät kellosta oman postauksen joulukuulta.


Lokerikko-vati, Arabia
Äidiltä saamani ylioppilaslahja, jota olin toivonut jonkin aikaa. Löydettiin tämä hyvällä alennuksella, sillä vati oli Arabian valmistama (ja Arabian pakkauksessa) ja sen valmistus oli juuri siirtynyt Iittalan brändin alle. Aika hyvä juttu meidän kannalta! Tähän mahtuu kivasti kaikkea pientä naposteltavaa esimerkiksi aamiais- tai brunssipöytään.


Ylioppilasjuhlat 6.12.
Ylioppilasjuhlat mahtuvat tietenkin kuukauden suosikkeihin - olivathan ne niin iso juttu. Oli ihanaa nähdä tuttuja ja sukulaisia ja vaihtaa kuulumisia. Myös mun mekko sai paljon kehuja ja kaikki saamani lahjatkin olivat selvästi mua ajatellen valittu. Jännää kuinka hyvin ihmiset loppujen lopuksi mut tunteekaan... Kaikki tarjoilutkin oli todella hyviä ja päivästä jäi kivat muistot!


Nesquik-kaakaokapselit, Nestle
Dolce Gustolla olen valmistanut nyt pääasiassa tätä Nesquik-kaakaota, josta tuli hetkessä yksi mun lemppareista. Laitteella pystyy itse säätämään veden määrää, joten pystyn valmistamaan kaakaosta hieman laihempaa, ei niin makeaa versiota - mikä on juuri mun makuun sopivaa! Ja tietenkin itse Piccolo -keitin kuuluu osana näihin suosikkeihin. :--)


Non Stop -maitosuklaa, Marabou
Tämän joulun herkku (vadelmajogurttikonvehtien rinnalla) on ollut Maraboun Non Stop -suklaa, jota löytyy nyt joulun ajan kauppojen hyllyiltä. Yksinkertaisesti sanottuna täydellinen joulusuklaa. Tätä pitää hankkia muutama levy varastoon ennen kuin häviävät kaupoista kokonaan! Oon ihan varma, että tätä suklaata on ollut joskus mun lapsuudessa...


Vanha eläinmuki, Arabia (äidin vanha)
Kaakaosta puheen ollen tämä äidin lapsuuden Arabian veikeä eläinmuki on niin suloinen ja siitä onkin ihana hörppiä aamutee tai -kaakao. Suloiset astiat tuovat niin paljon tunnelmaa kattaukseen. Voi kunpa Arabia ottaisi näitä ihania vanhoja astioita uusiotuotantoon... Olisin heti ensimmäisten joukossa hankkimassa ainakin näitä eläinkuosisia kuppeja ja lautasia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥