perjantai 15. tammikuuta 2016

5 FAKTAA VIKESTÄ

Hei kaikki
Ihan tavallisen perjantaipäivän kunniaksi ajattelin julkaista tämän 5 Facts about Vikke -postauksen, jolle näytettiin mukavasti vihreää valoa. :--) Tuntuu, että päivät menee todella nopeasti ja ainakin nämä kaverit kasvavat silmissä. Kohta mulla onkin jo kaksi komeaa kollia täällä näiden vauvojen tilalla... Niin se aika vaan kuluu. No koitan parhaani mukaan viettää paljon aikaa rakkaiden kanssa ja tallettaa mahdollisimman paljon muistoja kameran muistikortille!


1.  Vikke nimen sain, sillä olin heti pentuna hirveän utelias ja vikkelä menemään. Äiti tosin kutsuu välillä mua myös näädäksi tai herkkuhampaaksi. Seuraavista kohdista löydät syyt näille lempinimille... :--D

2.  Olen todella ahne ja tyhjennän ruokakuppini aina ennätysvauhdilla. Pienempänä olin niin huolissani siitä, että jäisin ilman ruokaa, että aiheutin äidille kamalat haavat käsiin kun hyppäsin roikkumaan sen tuomaan ruokakuppiin ennen kuin äiti ehti edes laskea sen eteeni.


3.  Herkkuhammas lisänimen olen saanut siksi, että yritän purra kaikkea mahdollista: saunan oven lukko, esiliinan neppari, hupparin narut, lautaset, äidin sormet sekä hiukset - ne on kaikki maistettu ja kokeiltu!

4.  Pienempänä noilla oli tapana nostaa mut ylös niskan ihopoimusta (niin äitikissat kantaa pentujaan), josta nautin ihan älyttömästi. Rupesin heti kehräämään ja näytin kuulemma ihan hassulta, kun nostin jalat koukkuun ja alustin ilmaa etutassuilla.


5.  Edellisellä eläinlääkärikäynnillä kävi ilmi, että mulla on liian lyhyt alaleuka ja sen takia hampaat ei meinaa mahtua omille paikoilleen. Varattiin siis uusi aika tuonne klinikalle, jossa sitten päätetään mitä näille oikein tehdään... Oikeastihan mun alaleuka on ihan sopiva - mutta tämä yläleuka taas on tavallista pidempi. Ja sitten kun kuonoa pitkin kulkee vielä tällainen valkoinen laikku niin ei ihme, jos muistutan äidin mielestä näätää!

2 kommenttia:

  1. Onpas Vikke suloinen! ♥ Täältä lähettää kissakaveri Iines kehräävät terveiset! :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥