maanantai 4. tammikuuta 2016

5 FAKTAA BOOSTA


Huomenta ja hyvää maanantaita!

Olen ihan pian suuntaamassa vuoden ensimmäiselle ajotunnille mutta ensin ajattelin julkaista nämä jouluaattona otetut kuvat Boosta. Kerrankin se oli ruoan jälkeen rauhallisempi, joten jaksoin kaivaa kameran esiin ja ottaa muutamat kuvat tuosta suloisuudesta. Täytyy kyllä sanoa, että elämään on tullut ihanan paljon iloa ja eloa näiden pikkuisten saavuttua!   Kuvien mukana ajattelin jakaa muutaman faktan Boosta sekä pari kuukausien aikana sattunutta kommellusta.

Olisitteko innokkaita näkemään samanlaisen postauksen vielä Vikestäkin? :--)


1.  Nimeni olen saanut Mustan tikarin veljeskunta -kirjasarjan Bethin kissan mukaan. Äiti kyllä kutsuu minua välillä myös Bubba-nimellä Forest Gump -elokuvan tapaan. Joskus se innostuu puhumaan musta Buuppa-nimellä, että ota nyt selvää mikä mun nimi oikein on. :--D Mutta niinhän se menee, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

2.  Olen selvästi hiirikissojen sukua, sillä leluhiiret ovat mielestäni ainoita oikeita leikkikaluja. Pallot ja muut lelut eivät oikein innosta. Olenhan minä ehtinyt leikkiä oikeallakin hiiren raadolla - serkku oli nimittäin jättänyt puoliksi syödyn hiiren keittiöön, josta minä poika löysin sen. Äiti luuli sitä leluhiireksi ja kun totuus selvisi (otettuaan sen käsiinsä) pelästyi se aika lailla!


3.  Olen erittäin hidas syömään ja usein veli ehtii työntää itsensä kupilleni ennekuin se on tyhjä. Saatan jättää ruokailun kesken jotta pystyn pörhistelemään itseäni ja puskemaan ruokkijaani... Onneksi äiti jää yleensä vahtimaan, että saan rauhassa syödä oman ruokani loppuun. :--)


4.  Olen erittäin siisti poika ja puhdistan naamani aina ruoan jälkeen. Usein olen pesemässä myös veljeni naamaa ja korvia - se kun ei välitä pestä itseään yhtä usein. Pienempänä kun meillä oli korvapunkkeja veljen korvat olivat aina siistimmässä kunnossa, kun puhdistin niitä. Harmi vain, että veli ei osannut palauttaa palvelusta.

5.  Lisäksi mussa on havaittavissa myös viherpeukalon ominaisuuksia. Tykkään ihan hirvittävän paljon kaikista kukista ja kasveista! Kasveille tosin mun "huolenpito" ei ehkä ole niin hyvästä. Makasin isoäidin kauniit neilikat katki, irrotin kiinanruusun ensimmäisen nupun sekä tapoin kokonaisen petunian.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Samanlainen postaus Vikestä olisi kiva myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mustakin Boo näyttää varsin suloiselta itseltään.

   Poista
 2. Ihana hyvän mielen postaus :) Tee vaan samanlainen Vikestä niin kummatkin saa omansa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viken postaus on valmistumassa parasta aikaa :--)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥