torstai 31. joulukuuta 2015

GOOD BYE 2015, WELCOME 2016 !

Hei rakkaat

Ensin meinasin jättää tämän kuluneen vuoden muistelun kokonaan kirjoittamatta, sillä myöhemmin on tiedossa jotain samantapaista. Ehdin lukea monista blogeista viime vuoden kertauspostauksia ja koska vuosi 2015 oli täynnä tapahtumia, tunteita ja kaikkea muuta niin olihan siihen pakko palata vielä kerran tämän postauksen merkeissä. :--)
Siis vitsi, mikä vuosi takana! En tiedä edes mistä aloittaa. Tämä vuosi oli täysin erilainen, kuin ikinä osasin kuvitella mutta silti unohtumaton enkä vaihtaisi montaakaan päivää pois. Vuosi on opettanut paljon ja koen olevani ihan eri ihminen, kuin viime vuonna. (Voiko kuulostaa enää yhtään kliseisemmältä?)

 
Olen menettänyt rakkaan ihmisen, saanut tilalle kourallisen uusia, tutustunut paremmin jo rinnalla kulkeviin tapauksiin ja kotiuttanut ehkä maailman suloisimmat kisut.  Olen haaveillut, toteuttanut, onnistunut ja epäonnistunut, opiskellut ja lomaillut, muuttanut takaisin kotiin, itkenyt monta kertaa mutta nauranut ainakin puolet enemmän. Olen kokannut ja syönyt aivan liikaa, lukenut liian vähän ja liikkunut milloin siltä tuntuu. Elänyt täysillä mitään katumatta.
 
Ja mikä parasta, tämän kaiken olen tehnyt ihanien ihmisten ympäröimänä, jotka toivottavasti jatkavat matkaa kanssani kohti vuotta 2016. So come on year 2016 - give us the best you got!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥